Kuva: AOP

Alkoholiongelmista avautunut Chrissy Teigen on ollut 50 päivää selvänä - "Pisin putki tähän asti"

06.09.2021 17:15 - Roy Kokkonen

Amerikkalaismalli Chrissy Teigen on aiemmin avautunut ongelmistaan alkoholin kanssa.

Yhdysvaltalaismalli Chrissy Teigen, 35, kertoo pysyneensä selvänä 50 päivän ajan. Hän kertoo Instagramissa olevansa ylpeä saavutuksestaan.

Malli julkaisi lauantaina videon, jossa hän yrittää kuntoilla samalla kun hänen lapsensa Luna ja Miles kiipeilevät hänen päällään.

"Tänään on 50. päiväni selvänä", Teigen kirjoittaa kuvatekstissä.

"Olisi pitänyt kulua jo vuosi, mutta minulla on ollut muutamia (viinin aiheuttamia) takaiskuja matkalla. Tämä on pisin putki tähän asti!" hän jatkaa.

Teigenin mukaan hän ei ole vielä tehnyt päätöstä alkoholinkäytön lopettamisesta kokonaan. Hän ei kuitenkaan koe, että alkoholista olisi hänelle enää mitään hyötyä.

"En vieläkään tiedä aionko juoda enää koskaan, mutta tiedän, että siitä ei ole minulle mitään hyötyä. Se ei ole enää hauskaa, en tanssi, en rentoudu. Tulen kipeäksi, sammun ja herään kipeänä, ja samalla luultavasti hauska ilta on jäänyt välistä. Minulla oli hauskat hetkeni alkoholin kanssa, ja arvostan kaikkia, jotka voivat nauttia sitä vastuullisesti", hän kirjoittaa.

Kulunut vuosi on ollut Teigenille vaikea. Teigenin ja hänen puolisonsa John Legendin, 42, kolmas lapsi syntyi kuolleena viime vuoden syksynä. Elokuussa hän kertoi, että ei ole vielä kunnolla sisäistänyt asiaa.

"Minusta tuntuu siltä, että en ole kunnolla käsitellyt Jackia, ja nyt kun en voi enää turruttaa itseäni alkoholilla, asiat ovat... siinä, odottamassa, että voisin hyväksyä ne. Kaipa yritän sanoa, että elämä on aivan v*tun monimutkaista", hän kertoi aiemmin.

Samalla hän avautu entisistä rankoista juomistavoistaan ja kertoi olleensa käytännössä "toimintakykyinen alkoholisti".

Lue myös: Chrissy Teigen paljastaa olleensa toimintakykyinen alkoholisti - "Elämä on v*tun monimutkaista"

Kilpailut

Uusimmat