Kuva: AOP

Tyttöbänditähti Sarah Harding menehtyi 39-vuotiaana - brittijulkkikset muistelevat

06.09.2021 15:15 - Iiro Myllymäki

Girls Aloud -yhtyeestä tunnettu laulaja menehtyi rintasyöpään.

Brittiläisestä Girls Aloud -yhtyeestä tunnettu brittilaulaja Sarah Harding on menehtynyt rintasyöpään 39-vuotiaana. Asiasta tiedotettiin Hardingin äidin Marie Hardingin kirjoittamalla tekstillä, joka julkaistiin laulajan Instagram-sivulla sunnuntaina.

”Sydän särkyneenä joudun ilmoittamaan, että kaunis tyttäreni Sarah on valitettavasti menehtynyt. Monet teistä tietävätkin Sarahin kamppailleen syövän kanssa, ja hän taisteli urheasti diagnoosin saamisesta viimeiseen päiväänsä asti. Hän menehtyi rauhassa tänä aamuna”, äidin kirjoituksessa kerrotaan.

Päivityksen näet kokonaisuudessaan alta tai tästä linkistä.

Sarah Harding nousi julkisuuteen Popstars: The Rivals -kykyjenetsintäohjelmasta vuonna 2002. Ohjelmassa muodostettiin Girls Aloud -yhtye, joka sai vuosikymmenen mittaisen uransa aikana Isossa-Britanniassa neljä listaykköshittiä ja yhteensä 21 top 10 -hittiä. Yhtyeen kappaleita ovat muun muassa Sound of the Underground, Love Machine ja Jump.

Monet brittijulkkikset ovat muistelleet Hardingia sosiaalisen median päivityksissään. Yksi muistelijoista on ollut Spice Girls -tähti Geri Horner, joka toimi Popstars: The Rivals -ohjelmassa tuomarina.

”Lepää rauhassa, Sarah Harding. Sinut tullaan muistamaan valosta ja ilosta, joita toit maailmaan”, Horner kirjoittaa twiitissään.

Ohjelmaa juontanut Davina McCall on niin ikään twiitannut aiheesta.

”Tämä on niin surullinen uutinen. Hän oli tähti heti alusta lähtien, todella hauska ja menevä mutta myös jollain tapaa haavoittuvainen. Rakkautta hänen perheelleen ja ystävilleen”, McCall kirjoittaa.

Myös naisen aiemmat bänditoverit ovat muistelleet Hardingia sosiaalisessa mediassa.

”Olen täysin murtunut enkä voi hyväksyä, että tämä päivä on nyt koittanut. Sydäntäni särkee, ja koko päivän olen vain miettinyt kaikkea, mitä kävimme läpi yhdessä”, kirjoittaa Nicola Roberts Instagramissa.

Myös muun muassa brittiläinen mediapersoona Katie Price on kirjoittanut Hardingin poismenosta.

”Olen murtunut siitä, että ystäväni Sarah on menehtynyt. Olit aina aito ja rehellinen ihminen. Tulen muistamaan kaikki naurut, joita aikanaan jaoimme”, Price kirjoittaa Instagramissa.

Lue myös: Mel B ottaa kantaa Geri Hornerin julkiseen anteeksipyyntöön: "Luulitko todella, että lopettaisimme?"

Lähteet: Metro, BBC, The Guardian

Kilpailut

Uusimmat