Kuva: AOP / AOP

Mikko ja Beata Leppilampi saivat lapsen - Mikko poisti jo julkaisemansa vauvakuvan

07.09.2021 09:32 - Iiro Myllymäki

Mikko Leppilampi jakoi kuvan pienokaisesta mutta myöhemmin poisti sen.

Mikko Leppilampi, 42, ja hänen puolisonsa Beata Leppilampi, 26, ovat saaneet lapsen. Kyseessä on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi. Lapsen syntymä kävi ilmi Mikko Leppilammen VSCO-kuvatililtä, minne mies jakoi kuvan pienokaisesta. Myöhemmin mies tosin poisti kyseisen kuvan.

Tiistaina keskipäivän aikaan Mikko Leppilampi julkaisi vastasyntyneestä toisen kuvan Instagram-tililleen. Kuvatekstissä mies kertoo, että poikavauva syntyi terveenä.

"Varhain tänä aamuyönä 7. päivä syyskuuta 2021 klo 03:21 syntyi meille niin hartaasti toivottu ja rakkaudella odotettu täydellisen terve poikavauva! Onnellisuus ja kiitollisuus täyttää sydämen. Enempää en osaa enää elämältä toivoa. Beata Leppilampi, sä olet mun suurin sankari", Leppilampi kirjoittaa.

Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Leppilampi juonsi vielä sunnuntai-iltana Tanssii tähtien kanssa -ohjelman suoraa lähetystä. Muun muassa MTV uutisoi, että mies kertoi studioyleisölle ennen lähetystä, että hänelle saattaa tulla lähtö kesken lähetyksen sairaalaan synnytykseen.

Mikko ja Beata Leppilampi menivät naimisiin elokuussa. Avioon astumisen yhteydessä aiemmin Papp-sukunimeä käyttänyt Beata otti käyttöön miehensä sukunimen. Pari on ollut yhdessä noin kahden ja puolen vuoden ajan.

Mikko Leppilammella on myös teini-ikäinen tytär edellisestä liitostaan. Beata Leppilammelle nyt syntynyt lapsi on hänen ensimmäisensä.

Lapsen syntymästä uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Lue myös: MTV: Mikko Leppilampi oli yllättynyt uusista TTK-tähtioppilaista: 'Aluksi mietin, että häh?'

Lue myös: Mikko Leppilampi ja Beata Papp avioituivat - herkkä kuvasarja julki, katso

Lähde: MTV Uutiset

Juttua muokattu 7.9. klo 10.25: Lisätty tieto siitä, että Mikko Leppilampi poisti kuvan. Otsikkoa ja ingressiä muokattu tämän mukaisesti.

Juttua muokattu 7.9. klo 12.02: Lisätty tieto Instagram-päivityksestä ja kuvaupotus.

Kilpailut

Uusimmat