Kuva: Senja Rapila

MTV: Mikko Leppilampi oli yllättynyt uusista TTK-tähtioppilaista: 'Aluksi mietin, että häh?'

31.08.2021 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mikko Leppilampi ja Vappu Pimiä juontavat tuttuun tapaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman 14. tuotantokauden.

Huippusuositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman uusi tuotantokausi alkoi viime sunnuntaina ja jälleen tanssiparketilla nähdään toinen toistaan upeampia pareja. Tällä kertaa tähtioppilaina TTK:ssa toimivat Kari Kanala, Waltteri Torikka, Viivi Huuska, Ernest Lawson, Kristo Salminen, Sita Salminen, Jenni Poikelus, Elina Gustafsson, Aki Riihilahti, Mikael Gabriel, Kiti Kokkonen ja Krista Siegfrids.

Ohjelmaa juontavat tuttuun tapaan Mikko Leppilampi ja Vappu Pimiä. Leppilampi kertoi MTV:n haastattelussa, että oli yllättynyt positiivisesti siitä, millainen joukko tällä kertaa TTK:ssa on kilpailemassa.

- Olin yllättynyt ja nyt ehkä eniten yllättynyt kaikista kausista. Oli kiinnostavia valintoja ja aluksi meni itse silleen, että häh! Mitä ne on oikein miettineet, Leppilampi totesi MTV:lle.

- On makeeta, että tuodaan rohkeasti Sita ja Viivi ja tällaisia, jotka eivät ole välttämättä suurelle yleisölle niin tunnettuja, mutta heillä on se oma seuraajakunta ja se tuo uutta väriä. Mielestäni se on hienoa, mies jatkoi.

14. kaudella tehdään historiaa, kun mukana on ensimmäistä kertaa samaa sukupuolta oleva tanssipari. Ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson lähtee mukaan kisaan yhdessä tanssinopettaja Ansku Bergströmin kanssa.

- Elinan ja Anskun ensimmäinen same sex -pari tuo heti myös uutta eteenpäin menemistä, Leppilampi sanoi lopuksi.

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa mukana ensimmäistä kertaa naispari - katso kaikki tähtiparit

Lue myös: Komediarooleista tunnettu Kiti Kokkonen jännittää Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa: "Vakava paikka"

Lue myös: Jorma Uotinen kuulee päivittäin kadulla "ei huono!" - lausahdusta ei kuitenkaan enää TTK:ssa kuulla

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat