Kuva: AOP

Dwayne "The Rock" Johnson yllätti jälleen turistit - hauskat reaktiot tallentuivat kameralle

07.09.2021 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Johnson julkaisi Instagram-sivullaan videon, jossa puhuu turisteille autonsa ikkunasta. Turistien ilmeet kertovat tilanteesta kaiken.

Dwayne "The Rock" Johnson, 49, on yksi Hollywoodin tunnetuimpia ja parhaiten palkattuja tähtiä. Miehellä on usein tapana yllättää ihmisiä, jos sopiva tilanne osuu kohdalle. Vastikään kerroimme eräästä tällaisesta hetkestä, jossa turistit saivat elämänsä yllätyksen. Voit lukea lisää täältä.

Tällä kertaa Johnson esittelee Instagram-sivullaan tilanteen, jossa hän ajaa jälleen turistibussin ohi. Johnson avaa autonsa ikkunan ja kysyy turisteilla, tietävätkö he, mistä The Rockin löytäisi? Turistien hauskat ilmeet kertovat tilanteesta kaiken, sillä monet menevät täysin sanattomiksi, ja lopulta jokainen yrittää myös kuvata hauskaa hetkeä.

"Joskus he menevät täysin sekaisin ja heidän huutonsa voisi herättää kuolleet. Joskus taas he jähmettyvät ja eivätkä saa sanoja suustaan. Tämä on yksi kuuluisuuden parhaista puolista: Tehdä ihmisistä onnellisia. Ja sanattomia", Johnson veistelee julkaisutekstissä.

Miltä tilanne sitten oikein näytti? Voit katsoa julkaisun alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Seuraavaksi Johnson tähdittää yhdessä Ryan Reynoldsin ja Gal Gadotin kanssa Red Notice -elokuvaa, joka julkaistaan Netflix-palvelussa 12. marraskuuta.

Trailerin näet alta tai tästä.

Lue myös: Supertähdet valtaavat pian Netflixin - jättibudjetilla tehdystä elokuvasta ensimmäinen tiiseri

Lue myös: Dwayne Johnson ei mahtunut urheiluautoon - jättibudjetilla tehdyn elokuvan kohtaus meni vihkoon

Lue myös: Poliisina työskentelevä Eric on kuin ilmetty Dwayne Johnson - katso kuva, joka saa hieraisemaan silmiä

Kilpailut

Uusimmat