Kuva: AOP

Miley Cyrus ajatteli kuolevansa, jos hänellä ei ole kumppania - "Korona muutti kaiken"

09.09.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Cyrus antoi koskettavan puheen esiintyessään festivaaleilla. Puheessa Cyrus puhui tuhoisasta onnettomuudesta sekä rakkaudesta.

Laulaja Miley Cyrus, 28, oli vastikään esiintynyt BottleRock Napa Valley Festival -tapahtumassa tuhansille faneille. Keikalla Cyrus päätyi yhdessä vaiheessa puhumaan vaikeista ajoistaan, ennen kuin aloitti cover-esityksen Janis Joplinin kappaleesta Maybe.

- Tämä laulu liittyy muutoksiin, joita olen kokenut elämässäni ja asioihin, jotka menetin, mutta ne tulivat takaisin. Joskus meidän täytyy aloittaa alusta, kuten korjata palanut talo. Tuosta tuhosta on nyt kolme vuotta aikaa ja olen alkanut nyt vasta löytämään tasapainon, Cyrus aloitti.

Cyrusin ja Liam Hemsworthin kotitalo paloi kokonaan vuonna 2018 tuhoisten maastopalojen seurauksena.

- Täytyy olla kärsivällinen, sillä mikään merkityksellinen asia ei tapahdu yhdessä yössä, vaan asiat vaativat paljon sitoutumista ja joustavuutta kestääkseen. Minulla oli joskus teoria, että kuolisin, jos minulla ei olisi kumppania enkä saisi suukkoa joka ikinen ilta. Tämä tarkoitus kuitenkin otettiin minulta pois korona-aikana, joten löysin uuden tarkoituksen ja se on musiikki, joka on myös pitänyt minut kasassa kaikki nämä vuodet, laulaja jatkoi ja kiitti lopuksi vielä fanejaan, jotka ovat aina olleet hänen tukenaan.

Miley Cyrus erosi vuonna 2019 pitkäaikaisesta kumppanistaan Liam Hemsworthista. Tämän jälkeen tähti on deittaillut muun muassa laulaja Cody Simpsonia.

Lue myös: Miley Cyrusin huhuttiin deittailevan Halseyn ex-miestä - lähde kiistää väitteet

Lue myös: Miley Cyrus ajoi Cody-rakkaansa hiukset - faneilta ristiriitainen vastaanotto

Lue myös: Liam Hemsworth on jälleenrakentanut itsensä - ero Miley Cyrusista oli kova paikka

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat