Kuva: Mikko Räsänen

MTV: Vesa-Matti Loiri paljasti Tanhupallolle suloisen muiston lapsuudestaan - "Olin umpirakastunut"

10.09.2021 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tanhupallon oma ohjelma alkaa MTV3-kanavalla 11. syyskuuta. Ensimmäisen jakson vieraana nähdään Vesa-Matti Loiri.

Näyttelijä-tuottaja Kiti Kokkosen, 46, rakastetun Tanhupallo-hahmon oma ohjelma käynnistyy 11. syyskuuta MTV3-kanavalla.

Ensimmäisessä jaksossa Tanhupallon vieraana nähdään legendaarinen näyttelijä-muusikko Vesa-Matti Loiri, 76, ja nyt MTV on jakanut jaksosta maistiaisen.

Haastattelussa Loiri kertoo, että hänellä on ollut "nuotti korvassa" jo syntymästä asti ja muistelee hetkeä, kun oli ollut alle 2-vuotiaana umpirakastunut.

- Olin samassa paikassa asuviin siskoksiin umpirakastunut ja he nostivat minut hiililuukulle, jonka päältä lauloin heille Kippari Kallea. En osannut sanoja enkä puhua, mutta esiinnyin silti. Ja olin tuolloin alle 2-vuotias, Loiri kertoo Tanhupallolle.

Tanhupallo myös paljastaa, että hänen mumminsa on rakastunut Loiriin ja tähän Loiri naureskelee kohteliaasti.

Näet videon alta. Jos se ei näy, katso se MTV:n sivuilta.

Kokkonen kertoi elokuussa Voice.fi:n haastattelussa, että Tanhupallona vieraiden kohtaaminen on helpompaa kuin omana itsenään.

-  Kiti Kokkosta kyllä jännittävät vieraat ja heidän kohtaamisensa, mutta Tanhupalloa ei. Voisi sanoa, että kun on roolissa, tällaisen ohjelman tekeminen on tavallaan helpompaa. Minusta on muutenkin helpompi kohdata asioita roolissa, jos ollaan oman lähipiirin ulkopuolella. Ehkäpä juuri siksi minusta tuli näyttelijä.

Lue myös: Tanhupallon tarina juontaa vuosikymmenten taakse - "Lopullinen muoto nähtiin Putouksessa"

Lue myös: MTV: Tanhupallo saa oman ohjelman - "Kannattaa katsoa, jos haluat hyvän mielen"

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat