Kuva: AOP

Megan Fox ja Machine Gun Kelly kokeilivat Madventures-ohjelmasta tuttua huumaavaa juomaa

13.07.2021 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pariskunta oli lomaillut Costa Ricassa ja päättänyt kokea jotain todella erikoista.

Ayahuasca -psykoaktiivinen kasvisuutejuoma tuli monelle suomalaiselle tutuksi tv:n kautta, kun Madventures-ohjelmassa Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff kokeilivat sitä Amazonin sademetsissä.

Nyt näyttelijä Megan Fox on kertonut Jimmy Kimmel Live -ohjelman haastattelussa, että oli kokeillut kyseistä huumaavaa juomaa poikaystävänsä Machine Gun Kellyn kanssa, kun pariskunta oli lomaillut Costa Ricassa.

- Siinä ei ole mitään hohdokasta, vaan se tekee sinut heikoksi ja tavallaan antaudut kokemukselle. Joudut aluksi oksentamaan paljon.

Fox sanoi, että oli ollut juoman vuoksi "omassa helvetissään" ja piti sitä terapeuttisena kokemuksena.

- Se oli todella intensiivistä ja jokaisen matka on erilainen, mutta itse menin toisena iltana  helvetistä ikuisuuteen. Ja tieto siitä, että ikuisuus on jo itsessään kidutus, koska siinä ei ole alkua ja loppua, niin sinun egosi kuolee, Fox kertoi.

- Se juoma menee suoraan sieluusi ja saa sinun psykologiseen vankilaan. Se on sinun versiosi helvetistä ja olin todellakin siellä, Fox kuvaili.

Fox ja Machine Gun Kelly ilmoittivat seurustelustaan viime kesänä. Machine Gun Kelly on tämän jälkeen sanonut, että on umpirakastunut ja kantaa mukanaan korua, jossa on Foxin verta.

Lue myös: Megan Fox tähdittää hyytävää kauhuelokuvaa - traileri herätti vaihtelevia mielipiteitä

Lue myös: Megan Fox flirttaili somessa avoimesti malli Adriana Limalle: "Entä jos tarvitsen tyttöystävän..."

Lähde: ET Online

Uusimmat