Kuva: All Over Press

Jeff Bridges sairastui koronavirukseen taistellessaan syöpää vastaan: "Sai syövän näyttämään helpolta nakilta"

16.09.2021 12:15 - Senja Rapila

Näyttelijäkonkarin syöpä on nyt remissiossa, mutta koronaviruksen aiheuttamat oireilut ovat vielä läsnä.

Näyttelijä Jeff Bridges, 71, kertoi vuoden 2020 lopussa, että hänellä on imusolmukesyöpä. Hoidot aloitettiin välittömästi syöpäkasvaimen löytämisen jälkeen. Nyt Bridges on kertonut kuulumisiaan nettisivuillaan.

Bridges kertoo, että hänen syöpänsä on remissiossa. Syöpäkasvain on pienentynyt näyttelijän sanojen mukaan "marmorikuulan kokoiseksi". Samalla hän paljastaa, että sairasti koronan ja kärsii nyt sen aiheuttamista, pitkäaikaisista oireista.

Kemoterapia vei myös Bridgesin vastustuskyvyn, jonka vuoksi näyttelijäkonkari kertoo viettäneensä sairaalassa viisi viikkoa sen jälkeen, kun hän sairastui koronavirukseen. Bridges uskoo altistuneensa virukselle tiloissa, joissa hän sai kemoterapiaa.

"Tanssini koronaviruksen kanssa saa syöpäni näyttämään helpolta nakilta", Bridges kirjoittaa.

"Korona potki minua perseelle aika hyvin, mutta olen tuplarokotettu ja tunnen oloni nyt paljon paremmaksi."

Bridges joutuu kertomansa mukaan vielä turvautumaan lisähappeen, mutta ei kuitenkaan enää tarvitse sitä liikkuessaan. Näyttelijä kertoo kirjoituksessaan iloisena, että oli pystynyt saattamaan tyttärensä Hayleyn alttarille ja tanssimaan isä-tytär -tanssin ilman lisähappea.

"Vaikka oli hetkiä, jolloin tunsin valtavan suurta kipua... ja lähentelin taivaan portteja, kaiken kaikkiaan tunsin oloni iloiseksi suurimmaksi osaksi ajasta. Tämä kuolevaisuuden kohtaaminen on antanut minulle todellisen lahjan: elämä on lyhyt ja kaunis. Rakkaus on kaikkialla ympärillämme ja aina saatavilla. Se riippuu vain meistä, olemmeko valmiita ottamaan tämän lahjan vastaan."

Bridges tunnetaan parhaiten roolistaan kyseisestä elokuvasta. Lisäksi hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Kova kuin kivi, Iron Man, King Kong, Hell or High Water, ja Rajut kaverit. Hän on ollut ehdolla viisi kertaa ehdolla Oscareissa ja voitti parhaan miespääosan Oscarin vuoden 2009 elokuvasta Crazy Heart.

Lue myös: Koomikko Kathy Griffinillä, 60, on syöpä - jo kaksi sisarusta kuollut samaan sairauteen

Lue myös: Heidi Sohlbergin on väitetty "ratsastavan sairaudellaan" julkisuudessa - sanoo nyt suorat sanat

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat