Kuva: AOP

Gillian Andersonilta kysyttiin kiusallinen kysymys The Crown -sarjasta - hoiti tilanteen ammattimaisesti, katso

21.09.2021 16:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Gillian Anderson voitti Emmy-palkinnon Margaret Thatcherin roolista The Crown -sarjassa.

Gillian Anderson, 53, voitti Emmy-palkinnon parhaasta naissivuosasta The Crown -sarjasta, missä nainen esittää Ison-Britannian entistä pääministeriä Margaret Thatcheria. Emmy-gaalan jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Andersonilta kysyttiin erikoinen kysymys, johon vastaamisen näyttelijä hoiti ammattilaisen elkein.

Radiotoimittaja Tanya Hart kysyi Andersonilta kaksiosaisen kysymyksen, jonka ensimmäinen osa on noussut otsikoihin. Hart tiedusteli Andersonilta, onko tämä jutellut Margaret Thatcherin kanssa roolistaan. Thatcher menehtyi vuonna 2013, ja Anderson on esiintynyt The Crown -sarjassa Thatcherina vuonna 2020. Netflixin suosikkisarjaa alettiin esittää vuonna 2016.

Andersonin ilmekään ei värähtänyt, kun hän vastasi kysymykseen.

- Tuota, en ole puhunut Margaretille, Anderson sanoi.

Gillian Anderson Margaret Thatcherin roolissa The Crown -sarjassa. (kuva: AOP)

Tämän jälkeen nainen jatkoi vastaamaan toiseen Hartin esittämään kysymykseen siitä, miksi Yhdysvalloilla kestää niin pitkään saada naisjohtaja maalle. Andersonin hämmästyksen saattoi aistia pienestä epäröinnistä vastaamisessa, mutta hän ei ilmaissut toimittajalle Thatcherin menehtymisestä mitään.

Nettikommenteissa ihmiset ovat ihmetelleet, eikö toimittaja ollut tehnyt lainkaan taustatyötä kysymystä varten. Monet ovat ihastelleet Andersonin tapaa hoitaa tilanne nolaamatta toimittajaa. Videon tilanteesta pääset katsomaan alta. Kyseinen tilanne alkaa kohdasta 2:30. Jos video ei näy alla, näet sen täältä.

Lue myös: Onko The Crown todella kuvattu Buckinghamin palatsissa? Totuus voi yllättää

Lue myös: Gillian Anderson lakkasi käyttämästä rintaliivejä - "En välitä, vaikka rintani ylettyisivät napaan asti"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat