Kuva: AOP

Ben Affleck hehkuttaa Jennifer Lopezia harvinaisessa haastattelussa: "Kunnioitan syvästi"

22.09.2021 20:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ben Affleck ylistää rakastaan ja tämän vaikutusta muihin ihmisiin.

Viime kuukausien aikana viihdemaailmassa on ihasteltu Jennifer Lopezin, 52, ja Ben Affleckin, 49, yhteenpaluuta. Pariskunta teki hiljattain ensimmäisen yhteisen esiintymisensä punaisella matolla 18 vuoteen Venetsian elokuvajuhlilla.

Nyt Ben Affleck on ylistänyt naisystäväänsä lehtiartikkelissa, joka on keskittynyt Jennifer Lopezin vaikutusvaltaan bisnesmaailmassa. Adweek-lehden artikkelissa kerrotaan naisen bisnesprojekteista, kuten kauneusbrändi J.Lo Beautysta, joilla Lopez haluaa tukea ensisijaisesti latinoihmisiä. Lopez on syntynyt New Yorkissa, mutta hänen vanhempansa ovat puertoricolaisia.

Lopez kertoo Adweekille haluavansa käyttää omaa näkyvyyttään hyväkseen edistääkseen erityisesti naisten ja latinoyhteisön asiaa ja tukeakseen yrittäjyyttä. Lopez kertoo tehneensä paljon töitä esimerkiksi J.Lo Beauty -brändin pystyttämisessä.

- Olen paljon näyttöjä antanut tekijä, artisti ja yrittäjä, jolla on kyky luoda aito yhteys ihmisiin. Se on siunaukseni ja upea Jumalalta saatu lahja. En ota sitä itsestäänselvyytenä, Lopez sanoo.

Myös Ben Affleck pääsee ääneen haastattelussa. Mies on vain harvoin puhunut hänen ja Lopezin suhteesta julkisuudessa. Hän kertoo nähneensä läheltä Lopezin vaikutuksen ihmisiin.

- Olen nähnyt, miten suuri merkitys representaatiolla on. Olen nähnyt, miten kerta toisensa jälkeen rodullistetut naiset lähestyvät Jenniferiä ja kertovat hänelle, mitä hänen esimerkkinsä vahvana naisena ja menestyneenä bisnesnaisena merkitsee heille, Affleck sanoo.

- Kunnioitan syvästi sitä, mikä vaikutus Jenniferillä on maailmaan. Itse taiteilijana voin korkeintaan tehdä elokuvia, jotka liikuttavat ihmisiä, Affleck jatkaa.

Affleck sanoo, että hänen mielestään vain harvalla ihmisellä historiassa on ollut sellainen vaikutus kuin Lopezilla. Hän kokee, että Lopezin esimerkki on inspiroinut hyvin monenlaisia ihmisiä Yhdysvalloissa osallistumaan erinäisiin toimiin.  

Affleck ja Lopez olivat kihloissa vuosina 2002-2004. 

Lue myös: Ben Affleck suojasi Jennifer Lopezia innokkaalta fanilta - tilanne tallentui videolle

Lue myös: Billie Eilishin reaktio Jennifer Lopeziin tallentui kameroille VMA-gaalassa - netissä ihmetellään

Lähde: BuzzFeed

Kilpailut

Uusimmat