Kuva: AOP

Billie Eilishin reaktio Jennifer Lopeziin tallentui kameroille VMA-gaalassa - netissä ihmetellään

13.09.2021 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Billie Eilish ei näyttänyt lainkaan innostuneelta Lopezin astellessa lavalle.

MTV Video Music Awards -gaalassa palkittiin sunnuntai-iltana viimeisimmän vuoden parhaita artisteja ja musiikkivideoita. Gaalalähetyksessä nähtiin monia hetkiä, jotka ovat nousseet netissä kommentoiduiksi. Yksi tällainen hetki koitti, kun Jennifer Lopez, 52, saapui lavalle jakamaan vuoden parhaan kappaleen palkintoa.

Lopezin astellessa lavalle kamera kuvasi ensin innostunutta yleisöä ja tämän jälkeen laulajatähti Billie Eilishia, 19. Eilish ei näyttänyt lainkaan innostuneelta, toisin kuin hänen vieressään istunut veljensä, niin ikään artistina toimiva Finneas O’Connell, 24. Eilishin reaktiosta on levitetty videoita esimerkiksi Twitterissä. Reaktiolle on naureskeltu, mutta sitä on myös ihmetelty.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

”Billie Eilish ei antanut Jennifer Lopezille taputusta eikä edes hymyä”, yksi kommentoi.

”Eikö Billie pidä Jennifer Lopezista?” kysyy toinen.

Eilishin ja Lopezin välillä ei kuitenkaan vaikuta olevan pahaa verta. Kaksikko on kohdannut toisensa vuonna 2020, kun Lopez saapui Eilishin keikalle tyttärensä Emmen kanssa. Lopez kertoi kohtaamisesta myöhemmin haastattelussa.

- Jaoimme ihanan hetken yhdessä. Se oli mullistava kokemus minulle. Se, mitä Billie teki tyttärelleni sai minut arvostamaan omaa työtäni ja omia fanejani enemmän, Lopez sanoi.

Lopez jakoi myös hänen, Emmen ja Eilishin kohtaamisesta yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Ben Affleck ja Jennifer Lopez opettelevat uusperhe-elämää - "Lapset ovat molemmille ykkösprioriteetti"

Lue myös: Billie Eilishin gaala-asussa nähtiin mielenkiintoinen yksityiskohta - vie muistoissa 90-luvulle

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat