Kuva: AOP

Scott Disick lopetti koko Kardashian-klaanin seuraamisen somessa - syynä viestikohu?

26.09.2021 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Disick erosi vastikään malli Amelia Hamlinista, kun vuotaneet yksityisviestit olivat tulleet julkisuuteen.

Scott Disickin, 38, ja malli Amelia Hamlinin, 20, erosta uutisoitiin sen jälkeen, kun Disick oli hämmästellyt Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin pusukuvaa Kardashianin eksälle Younes Bendjimalle.

"Onko tämä nainen kunnossa? Mitä ihmettä tämä on? Keskellä Italiaa...", Disick oli kirjoittanut Bendjimalle. Bendjima ei ollut pitänyt siitä, että Disick tarkastelee Kardashianin elämää "selän takana", ja päättikin jakaa viestit julkisesti. Voit lukea lisää täältä.

Disick joutui asiasta valtavan ryöpytyksen keskelle ja lähteiden mukaan mies oli jopa sitä mieltä, että haluaa kostaa viestien vuotamisen Bendjimalle.

Nyt Disick on lopettanut Instagramissa sekä Hamlinin että koko Kardashian-klaanin seuraamisen. Syyksi epäillään viestikohua.

Tilanne on sinällään outo, sillä Disick oli lähes 20 vuotta mukana Kardashianeiden elämässä ja oli yksi Keeping Up With The Kardashians -sarjan tähdistä. Vaikka Kourtney Kardashian ja Disick erosivat vuonna 2015, he molemmat jatkoivat sarjassa ja heidän välinsä pysyivät kunnossa.

Disick ei ole itse kommentoinut asiaa.

Younes Bendjima ja Kourtney Kardashian deittailivat vuosina 2016-2018, eli he aloittivat suhteen sen jälkeen kun Disick ja Kardashian olivat eronneet.

Lue myös: Lisa Rinna reagoi julkisesti Amelia Hamlinin ja Scott Disickin erouutiseen

Lue myös: Piikittelikö Amelia Hamlin Scott Disickille? Erikoinen kuva sai fanit hämmentymään

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat