Kuva: AOP

Lisa Rinna reagoi julkisesti Amelia Hamlinin ja Scott Disickin erouutiseen

08.09.2021 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lisa Rinna on aikaisemmin toivonut, että Amelia Hamlin seurustelisi laulaja Harry Stylesin kanssa.

Malli Amelia Hamlinin, 20, äiti Lisa Rinna, 58, on tehnyt usein selväksi, että hän ei ole pitänyt siitä, kuinka hänen tyttärensä on seurustellut tv-persoona Scott Disickin, 38, kanssa.

Hiljattain Rinna julkaisi Instagram-tilillään kuvan lentosuukkoa lähettävästä Harry Stylesista, jolla hän selkeästi viittaa jäähyväisiin, sillä Disickin ja Hamlinin on kerrottu eronneen tai ainakin pitävänsä suhteesta taukoa

Lisa Rinna. (kuva: AOP)

Rinna on aiemminkin kertonut julkisesti, että toivoisi tyttärensä seurustelevan mieluummin Stylesin kanssa.

- Miksi hän ei voisi deittailla vaikka Harry Stylesia? Miksi v*tussa sen täytyy olla Scott Disick? Rinna totesi The Real Housewives of Beverly Hills -ohjelmassa. 

Us Weekly -julkaisu oli raportoinut Disickin ja Hamlinin erosta, jossa julkaisu viittaa lähteiden antamaan tietoon. Tähän Lisa Rinna oli kommentoinut julkisesti iloisella hymiöllä, mikä oli saanut kymmeniä tykkäyksiä.

Näet julkaisun alta tai tästä.

Erouutinen on tullut sen jälkeen, kun Scott Disick oli hämmästellyt Kourtney Kardashianin toiselle eksälle Younes Benjimalle Kardashianin ja Travis Barkerin hellää hetkeä. Tähän Hamlin oli ottanut, ainakin spekulaatioiden mukaan, julkisesti kantaa pukeutumalla paitaan, jossa lukee "Eikö sinulla ole jo tyttöystävä?". Voit lukea lisää täältä.

Kourtney Kardashian ja Scott Disick erosivat vuonna 2015.

Lue myös: Scott Disickin suhde ajautui kriisiin - Amelia Hamlinin äiti toivoo syvästi parin eroa

Lue myös: Piikittelikö Amelia Hamlin Scott Disickille? Erikoinen kuva sai fanit hämmentymään

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat