Kuva: AOP

Johnny Depp ei aio unohtaa merirosvorooliaan - "Esitän sitä vaikka lasten syntymäpäiväjuhlissa"

28.09.2021 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Vuonna 2018 Depp sai potkut Disneyltä, joka omistaa Pirates Of The Caribbean -elokuvasarjan. Nyt näyttelijä on kertonut, että Jack Sparrow -merirosvorooli tulee olemaan aina osa hänen elämäänsä.

Vuonna 2018 selvisi, että näyttelijä Johnny Depp, 58, oli saanut potkut Disneyltä, joka tarkoitti myös sitä, että miestä ei nähdä enää tunnetussa Jack Sparrow'n roolissa Pirates Of The Caribbean -elokuvasarjassa.Tämän jälkeen on kuitenkin huhuttu, että Deppiä saatetaan vielä pyytää takaisin, mutta näin ei ole ainakaan vielä tapahtunut.

Vastikään Depp oli saanut Donostia Award -palkinnon elämäntyöstään San Sebastian Film Festival -tapahtumassa. Depp oli pitänyt samassa paikassa pressitilaisuuden, ja siellä eräs toimittaja oli kysynyt, meinaako Depp vielä palata Jack Sparrow'ksi. Depp vastasi, että ei aio koskaan lopettaa Sparrow'n esittämistä - vaikka elokuvamaailma ei enää hahmon osalta häntä kutsuisi.

- En koskaan hylkää sitä hahmoa ja olen aina valmis sanomaan typeriä asioita, että saan ihmiset nauramaan. Olen ylpeä siitä, että olen saanut herättää Jack Sparrow'n eloon, Depp pohjusti.

- Esitän sitä hahmoa vaikka lasten syntymäpäiväjuhlissa enkä tarvitse siihen muita. Voin tehdä kaiken itse ja haluan jatkossakin tuoda ihmisille hyvän mielen ja naurua, näyttelijä jatkoi.

Johnny Depp Jack Sparrow -roolissaan. (kuva: AOP)

Sparrow-hahmon lisäksi Depp on saanut viime vuosina lähtöpassit myös Ihmeotukset-elokuvien Grindelwald-roolistaan, kun hän oli hävinnyt oikeudessa The Sun -lehteä vastaan. Oikeudenkäynti liittyi The Sunin uutisointiin Deppin ja hänen ex-vaimonsa Amber Heardin oikeusjupakasta, ja oikeudessa todettiin, että The Sunilla on ollut perusteet kutsua Deppiä ”vaimonhakkaajaksi”.

Lue myös: Palaako Johnny Depp merirosvoksi? 'Disney-pomot yrittävät saada hänet takaisin'

Lue myös: Johnny Deppin korvannut Mads Mikkelsen olisi valmis soittamaan Deppille - "Olemme tavanneet kerran"

Lähde: Movie Web

Uusimmat