Kuva: AOP

Palaako Johnny Depp merirosvoksi? 'Disney-pomot yrittävät saada hänet takaisin'

05.03.2020 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Depp sai vuonna 2018 potkut suositusta elokuvasarjasta.

Syksyllä 2018 useat Pirates Of The Caribbean -elokuvasarjan fanit saivat ikäviä uusia, kun Disney oli antanut potkut Jack Sparrow -hahmoa näyttelevälle Johnny Deppille, 56.

Tuolloin elokuvien käsikirjoittaja Stuart Beattie kertoi, että satoja miljoonia dollareita takonut elokuvasarja ollaan uudistamassa, joten niissä ei ole enää tilaa Deppille. Myös Deppia kohtaan tulleet pahoinpitelysyytökset olivat huhujen mukaan vahvasti potkujen taustalla.

Nyt Independent-julkaisu uutisoi, että Disneyn pomot haluaisivat sittenkin Deppin takaisin merirosvomaailmaan. Asiaan on vaikuttanut se, että Deppin ja hänen ex-vaimonsa Amber Heardin oikeustaistelu on tuonut asioille uusia kulmia, kun Depp on yrittänyt todistaa syyttömyyttään pahoinpitelyihin ja kertonut, että Heard on ollut väkivaltaisempi osapuoli.

- Lähiaikojen käänteet Deppin oikeustaistelussa ovat saaneet Disneyn pomot ajattelemaan, että Deppin voisi sittenkin palkata. He yrittävätkin ajaa asioita uudelleenpalkkaamisen eteen kulissien takana, tuntemattomaksi jäänyt lähde oli kertonut julkaisulle.

Pirates Of The Caribbean -elokuvia on julkaistu tähän mennessä viisi ja ne ovat tuottaneet maailmanlaajuisesti yli 4 miljardia euroa. Depp esittää jokaisessa elokuvassa päähahmoa, merirosvo Jack Sparrow´ta.

Lue myös: Johnny Depp haastoi ex-vaimonsa oikeuteen - syyttää myös salasuhteesta miljardöörin kanssa

Lue myös: Johnny Depp sai kenkää Disneyltä - ei nähdä enää Jack Sparrown roolissa

Lue myös: Johnny Depp näkee Disney-potkut lopulta hyvänä asiana - 'Hän on nyt vapaa tekemään muita juttuja'

Lähde: Independent

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat