Kuva: AOP

Sopranos-tähti oli aikoinaan "koukussa" kolmen kimppaan: "Se oli hyvää aikaa olla elossa"

29.09.2021 11:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Steven Van Zandtin mukaan tilanne muuttui, kun hän tapasi vaimonsa ja rakastui.

Steve Van Zandt, 70, kertoo tuoreessa muistelmakirjassaan 1970-luvusta ja sen seksuaalisesta vapaudesta. Miehen mukaan hän harrasti noiden vuosien aikana niin paljon kolmen kimppaa, että oli tavallaan siitä hetkellisesti jopa "riippuvainen."

- Se oli seksuaalisesti todella vapautunutta aikaa. Ei ole ollut toista samanlaista aikakautta kuin 1970-luku. Se oli villiä aikaa ja naisetkin olivat aivan eri tavalla vapautuneita. Se oli hyvää aikaa olla elossa, hän kertoo.

Miehen mukaan kaikki kuitenkin muuttui, kun hän tapasi nykyisen vaimonsa Maureenin. Van Zandt kosi rakastaan Venetsiassa uudenvuodenaattona Huokausten sillan alla. Hääjuhlaa vietettiin vuonna 1982. Betsmanina oli Bruce Springsteen

(kuva: AOP)

Julkaistussa kirjassaan Van Zandt käy läpi uraansa niin näyttelijänä kuin muusikkona. Mieshän tunnetaan parhaiten E Street Bandin pitkäaikaisena kitaristina sekä Sopranos-sarjan Silvio Dantena. 

Van Zandtin mukaan Sopranos-sarjan luoja David Chase kaavaili häntä aluksi päärooliin eli Tony Sopranoksi. 

- HBO lyttäsi Chasen idean heti ja sanoi, etteivät he aio palkata kyseiseen rooliin tyyppiä, joka ei ole ennen näytellyt. 

Tonyn saappaisiin astui lopulta James Gandolfini, jonka edesottamuksia Van Zandt oli nähnyt aiemmin, ja jonka ammattitaito oli tehnyt mieheen suuren vaikutuksen. Hän suositteli miestä rooliin.

- Lopulta oikeat asiat tapahtuivat, onneksi.

1. lokakuuta saa ensi-iltansa HBO:lla The Many Saints of Newark -elokuva, jota moni Sopranos-fani on odottanut. Se sijoittuu 60- ja 70-luvuille ja paljastaa asioita Tony Sopranosin nuoruudesta.

Tonyn roolissa nähdyn, vuonna 2013 menehtyneen James Gandolfinin saappaisiin hyppää elokuvassa hänen poikansa Michael Gandolfini, 22, joka on kuin ilmetty isänsä. 

Elokuvan trailerin näet alta.

Lue myös: 20 mielenkiintoista faktaa, joita et ehkä tiennyt suositusta Sopranos-sarjasta

Lue myös: Sopranos-näyttelijä muistelee James Gandolfinilta saamaansa "selkäsaunaa": "Olin niin peloissani"

Lue myös: Sopranos-tähdelle maksettiin 2,5 miljoonaa euroa siitä, ettei hän näyttelisi Office-sarjassa

Lähde: PageSix

Kilpailut

Uusimmat