Kuva: All Over Press

Sopranos-näyttelijä muistelee James Gandolfinilta saamaansa "selkäsaunaa": "Olin niin peloissani"

17.08.2021 17:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

James Gandolfinin näyttelemä Tony Soprano karhusi kohtauksessa pokerirahoja Robert Patrickin näyttelemältä Davey Scatinolta.

Näyttelijä Robert Patrick, 62, on muistellut Talking Sopranos -podcastissa Sopranos-sarjassa nähtyä kohtausta, jossa edesmennyt James Gandolfini antoi parastaan karhutessaan Patrickin esittämältä hahmolta pokerivelkoja. Patrick paljastaa, että kohtauksen kuvauksen aikana häntä jopa hieman pelotti. 

Näyttelijäkaksikko tapasi kerran ennen kohtauksen kuvaamista. Patrick kertoo, että hänen esiintymisvalmentajansa oli suositellut häntä puhumaan Gandolfinille ennen kohtausta ja sanomaan, että Gandolfinin pitäisi laittaa parastaan pieksemiskohtausta kuvatessa.

- En ollut koskaan ennen tavannut herra Gandolfinia. Polttelin tupakkaa hänen kanssaan ulkona sen jälkeen, kun olimme lukeneet kohtauksen läpi. Yritimme tutustua hieman, koska meidän piti näytellä koulukavereita, Patrick kertoo.

- Keskustelun soljuessa eteenpäin sanoin, että kohtauksessa, jossa hän tulee hakemaan rahojaan, hänen pitäisi pistää parastaan. Katsoin häntä, hän katsoi minua. Hänellä oli tupakka kädessään ja hän vastasi: 'Kuule, laitan kyllä parastani."

Keskustelun päätteeksi Gandolfini nousi ylös, heitti tupakan Patrickia päin ja lähti pois.

Edesmennyt James Gandolfini näytteli Sopranos-sarjassa Tony Sopranoa. (kuva: Fotolia)

"Olin niin peloissani"

Lopulta tuli päivä, jolloin odotettu kohtaus kuvattiin. Patrick kertoo, että kohtaus onnistui ensimmäisellä yrityksellä, sillä Gandolfinin suoritus oli niin vakuuttava. Patrick paljastaa podcastissa yksityiskohtaisesti, kuinka Gandolfini tarttui häneen ja heitteli häntä ympäriinsä. 

- Minun on pakko sanoa, että hän säikäytti minut toden teolla. Olin niin peloissani.

Vaikka tilanne oli ollut jännittävä ja hieman pelottavakin, näkee Patrick siinä hyvääkin.

- Se oli upea kokemus.

Lue myös: 20 mielenkiintoista faktaa, joita et ehkä tiennyt suositusta Sopranos-sarjasta

Lue myös: Sopranos-tähdelle maksettiin 2,5 miljoonaa euroa siitä, ettei hän näyttelisi Office-sarjassa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat