Kuva: AOP

Khloé Kardashianin farkkumainosta ei kelpuutettu televisioon - syynä liika seksikkyys

30.09.2021 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Mainos on nähtävillä Kardashianin omalla Instagram-sivulla.

Khloé Kardashian, 36, julkaisi hiljattain omalla Instagram-tilillään farkkumainoksen, jossa mainostetaan hänen farkkumerkkiään Good Americania. Seksikkäässä mainospätkässä Kardashian nähdään yläosattomissa, pelkkiin farkkuihin pukeutuneena muun muassa makaamassa sängyllä.

Vain 24 tuntia sen jälkeen, kun video oli julkaistu, tuli kuitenkin "takaisku". Tv-kanavat kertoivat hylkäävänsä kyseisen mainoksen liiallisen rohkeuden vuoksi. 

Yritys antoi kertoi omassa tiedotteessaan seuraavasti:

"Good Americanin Find The One -kampanja käynnistettiin 28. syyskuuta. Tv-verkostot hylkäsivät sen liiallisen rohkeuden vuoksi. Heidän mukaansa videolla pitäisi olla asianmukaisesti pukeutuneena. Jos istuvien farkkujen käyttäminen on väärin, ei Good American halua olla oikeassa," tiedotteessa todettiin. 

Brändin mukaan mainos tehtiin kohottamaan naisten itseluottamusta. 

"Kampanjan tavoitteena on juhlia sitä seksuaalisuuden ja luottamuksen tunnetta, jonka naiset voivat saada löytäessään täydellisesti istuvat farkut."

Sosiaalisesta mediasta mainos kuitenkin löytyy edelleen. Niin Kardashianin omalta Instagram-sivulta kuin yrityksenkin sivulta. Pääset katsomaan sen alta tai täältä.

Lue myös: Khloé Kardashian jyrähti ihmisille, jotka levittävät hänestä "valheellista tietoa" - "Säälittävää"

Lue myös: Khloé Kardashian paljasti kärsineensä ikävästä oireesta koronan jälkeen

Lue myös: Beverly Hills 90210 -tähteä verrattiin Khloé Kardashianiin - kommentoi nyt itse

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat