Kuva: AOP

Salkkarit-fanien tarkkasilmäisyys hämmentää Sami Sykköä - kertoo syyn MTV:n haastattelussa

02.10.2021 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sykkö oli kertonut TTK-ohjelman kulissien takana, että hänestä on hienoa, että hänet tunnistetaan toisinaan Salatut elämät -sarjasta - vaikkakin rooli oli hyvin pieni.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa viime vuonna hurmannut muotitoimittaja Sami Sykkö, 51, on seurannut myös tänä vuonna tiiviisti tanssiparien toimintaa. Sykkö kertoi MTV:n haastattelussa, että katsomossa olo oli rennompi kuin tanssilattialla. Hän myös kehui, kuinka kauden uudet tähtiparit ovat kovatasoia.

- Tästä kaudesta tulee todella hieno. Siellä on nähty sellaisia tanssisuorituksia, joilla olisi jo voittanut finaalissa. Krista esimerkiksi. Tällaisella suorituksella olisi jo voittanut aiemmin. Ja Ernest Lawson. Molemmat tanssivat täydellisesti, Sykkö sanoi MTV:lle.

Haastattelussa tuli ilmi myös se, että Sykkö tunnistetaan Suomessa toisinaan Salatut elämät -sarjasta. Hänellä kun oli sarjassa hyvin pieni rooli.

- Esiinnyin Salatuissa elämissä ja olen huomannut, kun olen eri puolella Suomea, niin nuoret tulevat sanomaan, että ”Olet Salkkareista”. Ja minulla oli kuitenkin siinä kolme repliikkiä. He liittävät minut tällaiseen tv-sarjaan. Tuntuu kivalta ja onpa ne tarkkasilmäisiä, Syrkkö kertoi.

Sykkö tanssi TTK-ohjelmassa yhdessä Ansku Bergströmin kanssa. Voit katsoa kaksikon taidonnäytteen alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Muokattu 3. lokakuuta: Poistettu sana "aikoinaan".

Lue myös: MTV: Tanssii Tähtien Kanssa -pari heittäytyi Harry Potter -maailmaan ja sai täydet pisteet

Lue myös: Kari Hietalahti ei halua osallistua suosikkiohjelmaan - 'Pääsisin pois vain Medi-Helillä'

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa mukana ensimmäistä kertaa naispari - katso kaikki tähtiparit

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat