Kuva: AOP

Prinsessa Sofia harvinaisen rennossa tyylissä - kannusti lastensa kanssa prinssi Carl Philipiä kisakatsomossa

04.10.2021 18:45 - Henna Koste

Kuningasperheen nuorin tulokaskin oli mukana urheiluhumussa.

Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia saivat viime keväänä uuden perheenjäsenen, kun kuningasperheeseen syntyi kolmas lapsi. Pienokainen sai nimekseen Julian. Keväällä Ruotsin hovi kohtasi kritiikkiryöpyn, kun kansalaisille selvisi, ettei kuninkaallisia ristiäisiä nähdä televisiossa suorana lähetyksenä - kuten yli 40 vuoden ajan oli ollut tapana. 

Perhe bongattiin viikonloppuna Porsche Carrera Cup -kilpailussa. Kilpa-auton ratissa nähtiin prinssi Carl Philip ja muu perhe istui katsomossa kannustamassa. 

Prinsessa Sofia tunnetaan tyylikkäänä pukeutujana, joka kantaa upeasti hillitympiä iltapukuja kuin rennompia sporttiasujakin. Viikonloppuna prinsessan yllä nähty asu kuuluu jälkimmäisiin. Sofia oli pukeutunut rentoon farkkulookiin, johon kuului myös ajankohtainen teddytakki. Jaloissaan prinsessalla oli valkoiset klassikkotennarit. 

Prinsessa Sofia on kruununprinsessa Victorian tavoin myös luottanut aiemmin Suomi-muotiin. Viime vuonna Sofia juhli Victorian syntymäpäivillä suomalaisen Andiatan mekko yllään. 

Sofia oli kannustamassa puolisoaan koko perheen voimin. Kuvassa prinssi Gabriel ja prinssi Alexander. (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Carl Philip on kunnostautunut kilpa-ajajana. (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Väriyhdistelmä, joka ei petä koskaan - kruununprinsessa Victorian ja muiden kuninkaallisten suosikki

Kilpailut

Uusimmat