Kuva: AOP

Frendit-fanit ällistyivät turistikohteessa - sarjan tähti ilmestyi paikan päälle tarjoilemaan

04.10.2021 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Courteney Cox julkaisi Instagram-sivullaan videon, jossa nähdään monien fanien iloiset reaktiot, kun näyttelijä toimii heille myyjänä sekä tarjoilijana.

Frendit-sarjan katsojilla on mahdollista vierailla sarjan kuvauspaikoilla ja vastikään paikan päällä olleet fanit olivat saaneet iloisen yllätyksen.

Frendeissä Monica Gelleriä näyttelevä Courteney Cox, 57, oli nimittäin päättänyt hieman laajentaa osaamistaan, kun hän oli toiminut ikonisessa lokaatiossa muun muassa tarjoilijana.

- Milloin minulla alkaa kuvakset? Tunnin päästä? Ehdin siis tekemään toiset työni, Cox sanoo videolla, jonka hän julkaisi Instagram-sivullaan. 

Tämän jälkeen näyttelijä myy Frendit-faneille matkamuistoja, toimii kulunvalvojana sekä tarjoilee kahvilassa. Kuten arvata saattaa, ovat fanit tästä innoissaan ja ottavat sekä selfieitä Coxin kanssa että katselevat tähteä hämmästyneinä.

Näet videon alta tai tästä.

Frendit oli yksi aikansa suosituimmista tv-sarjoista ja toukokuussa fanit saivat lisää katsottavaa, kun HBO julkaisi Friends: The Reunion -paluujakson, jossa Frendit-tähdet kohtaavat paikassa, josta kaikki alkoi. Jaksosta jokainen tähti sai palkaksi yli 2 miljoonaa dollaria.

Lue myös: Frendit-tähdet päätyivät romanssihuhujen keskelle - nyt Jennifer Anistonkommentoi

Lue myös: Frendien paluujakso sai sarjan tähdet itkemään - erityisesti yksi kollega yllätti Jennifer Anistonin

Lähde: E Online

Uusimmat