Kuva: AOP

Justin Bieber ryhtyi kannabisbisnekseen - alkaa myymään hittibiisin mukaan nimettyjä sätkiä

06.10.2021 19:15 - Roy Kokkonen

Justin Bieber laajentaa repertuaariaan.

Laulaja Justin Bieber, 27, on tehnyt uuden aluevaltauksen ja ryhtynyt myymään kannabista. Bieber on aloittanut yhteistyön Palms-nimisen yhtiön kanssa ja lanseerannut uuden kannabistuotteen. Asiasta kertoo muun muassa Vogue

Muun muassa Kalifornian osavaltiossa kannabiksen käyttö ja myynti on laillista.

Bieber alkaa myymään valmiita kannabissätkiä tuotenimellä Peaches. Se on saanut innoituksensa laulajan tämänvuotisesta hittikappaleesta, jossa viitataan vahvasti kannabiksen käyttöön.

– Minusta tuntui, että ihmiset yrittivät saada minulle huonoa omaatuntoa pilven polttamisesta. Olen nyt löytänyt elämässäni paikan kannabistuotteille, jotka ovat olleet kokemukseni mukaan hyödyllisiä, hän kertoo.

Bieber ei suinkaan ole ensimmäinen julkisuuden henkilö, joka on suunnannut kannabisalalle. Muun muassa Jay-Z, Marha Stewart ja Gwyneth Paltrow ovat ryhtyneet myymään kannabistuotteita.

Suomessa kannabis on laiton huumausaine. Päihdelinkin mukaan sen käyttöön liittyy useita riskejä. Sen käyttö voi muun muassa johtaa psykoottiseen oireiluun ja jopa laukaista psykoosin. Kannabiksen pitkäaikainen käyttö heikentää kognitiivisia kykyjä, erityisesti verbaalista oppimiskykyä, muistia ja huomiokykyä. Tänä vuonna vihreiden puoluekokous päätyi kannattamaan kannabiksen laillistamista ensimmäisenä eduskuntapuolueena Suomessa.

Lue myös: Justin Bieberin väitetään kohtelevan vaimoaan huonosti - nyt Hailey Bieber kommentoi huhuja

Lue myös: Justin Bieberin Hailey-vaimo ei olekaan raskaana? Sisäpiirilähde tyrmää valokuvista alkaneet huhut

Lähteet: Vogue, Päihdelinkki

Kilpailut

Uusimmat