Kuva: AOP

70's Show'sta tulossa Netflixiin spin-off-sarja - nyt ollaan ysärillä!

12.10.2021 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Netflix on tilannut kymmenosaisen That '90s Show -komediasarjan.

Vuosituhannen vaihteen suosikkisarjasta 70’s Show (alkuperäiseltä nimeltään That ’70s Show) ollaan tekemässä uutta spin-off-sarjaa. Netflix on tilannut That ’90s Show -nimisen kymmenosaisen sarjan, kertoo Variety. Kyse on alkuperäisen sarjan kaltaisesta sitcomista, joka nimensä mukaisesti sijoittuu 1990-luvulle 1970-luvun sijaan.

Mukana uudessa sarjassa on samoja tekijöitä kuin alkuperäisessäkin sarjassa. Red ja Kitty Formania esittäneet Kurtwood Smith ja Debra Jo Rupp palaavat rooleihinsa.

Kurtwood Smith ja Debra Jo Rupp vuonna 2004 (kuva: AOP)

70’s Show -sarjan luojat Bonnie Turner ja Terry Turner toimivat myös uuden sarjan vastaavina tuottajina ja käsikirjoittajina yhdessä tyttärensä Lindsey Turnerin kanssa.

Variety kertoo, että sarjan tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1995. Sarjassa Ericin ja Donnan tytär Leia Forman vierailee isovanhempiensa luona kesällä ja kohtaa uuden sukupolven edustajat Point Placessa, joka on jo alkuperäisestä sarjasta tuttu tapahtumapaikka.

70’s Show -sarjaa alettiin esittää vuonna 1998, ja sarjaa tehtiin kahdeksan tuotantokautta. Muun muassa Ashton Kutcher, Mila Kunis ja Wilmer Valderrama tulivat tutuiksi ohjelmasta.

Lue myös: 70's Show -tähdet surivat Tanya Robertsin kuolemaa - sitten Ashton Kutcher ilmoitti ilouutisen

Lue myös: Voisiko Netflixin pakottaa investoimaan suomalaisiin elokuviin ja sarjoihin? Ministeriöt selvittävät

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat