Kuva: Atte Malaska/Nelonen

Tänään tv:ssä: Hyviä laulajia ja huijareita, rahaa sekä julkkiksia - uusi lauluvisa alkaa tänään

16.10.2021 07:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Mysteerilaulaja - I Can See Your Voice alkaa tänään.

Musiikkivisailu Mysteerilaulaja - I Can See Your Voice perustuu kansainväliseen hittiformaattiin. Alun perin eteläkorealaista sarjaa on versioitu jo 33 eri maahan ja tänään alkaa sen ensimmäinen suomalainen tuotantokausi.

Ideana on jahdata huijarilaulajia oikeasti hyvien laulajien joukosta erilaisten vihjeiden avulla, mutta kuulematta mysteerilaulajien oikeaa ääntä, kerrotaan ohjelman tiedotteessa.

Jokaisessa jaksossa on studiokilpailija, joka saa eteensä joukon mystisiä hahmoja. Hahmoilla puolestaan on persoonaansa kuvaavat nimet, kuten Metsästäjä, Risteilyisäntä, Napatanssija tai Lentäjä. Laulajien kokonaismäärä vaihtelee jaksosta toiseen.

Laulajahahmoista esitetään kierroksittain vihjeitä, jonka jälkeen kilpailija päästää huijariksi epäilemänsä laulajan ääneen. Jokaisesta paljastuneesta huijarista tienaa 1000 euroa.

Ensimmäisessä jaksossa kisaa lietolainen Jenny. Häntä ovat auttamassa ohjelman vakiopanelistit Miitta Sorvali ja Robin Packalen sekä vierailevat tuomarit Alma Hätönen, Sami Hedberg ja Arja Koriseva.

Illan kruunaa duetto artistivieraan ja viimeisenä jäljelle jääneen mysteerilaulajan välillä. Jos kilpailija uskoo viimeisen laulajan olevan hyvä, hän voi ottaa riskin ja kokeilla jahdata 10 000 euron voittopottia. Jos viimeinen mysteerilaulaja todella osaa laulaa, voittaa studiokilpailija rahat, mutta jos laulaja paljastuukin huijariksi, hän menettää koko illan aikana keräämänsä potin.

Mysteerilaulajat - I Can See Your Voice Suomi
21:00
Nelonen

Lue myös: Kuinka monta tarvitaan saamaan taulu seinälle? Laulaja Ilta julkaisi hulvattoman videon operaatiosta

Kilpailut

Uusimmat