Kuva: AOP

007 No Time To Die nousi vuoden toiseksi katsotuimmaksi elokuvaksi

21.10.2021 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Suomessa uusin James Bond -elokuva keräsi hetkessä yli 150 000 katsojaa.

Odotettu 007 No Time To Die sai ensi-iltansa torstaina 30. syyskuuta ja esimerkiksi Suomessa elokuva keräsi nopeasti yli 150 000 katsojaa. Deadline-uutissivuston mukaan No Time To Die on ollut muuallakin valtava menestys ja kerännyt maailmanlaajuisesti alle kuukaudessa yli 474 miljoonan dollarin, eli noin 407 miljoonan euron, lipputulot. 

007 No Time To Die on nyt tämän vuoden toiseksi katsotuin leffa elokuvateattereissa. Edellä on vain Fast & Furious 9, joka on tuottanut maailmanlaajuisesti yli 700 miljoonaa dollaria, eli yli 600 miljoonaa euroa.

No Time To Diessa Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille

Kyseessä on myös viimeinen kerta, kun Daniel Craig esittää James Bondia. Vastikään Craig antoi muutaman neuvon seuraavalle Bondille.

-  On muutamia asioita, joita sanoisin, mutta yksi on, että älä ole paska. Sanoisin, että hahmoon täytyy tarttua ja tehdä siitä omansa. Ajattelen, että niin pääsee eteenpäin, Craig kommentoi.

Lue myös: No Time To Die sai suomalaiset rynnimään elokuvateattereihin - jo yli 150 000 nähnyt uuden Bondin

Lue myös: "Älä ole paska" - Daniel Craigilla on selkeä mielipide seuraavan James Bondin valinnasta

Lue myös: "Kuin Paul Walkerin lähettämä" - Vin Diesel kertoo, kuinka valitsi uuden näyttelijän F9-leffaan

Lähde: Deadline

Kilpailut

Uusimmat