Kuva: AOP

Vanessa Bryant paljastaa, miten sai tietää miehensä Koben kuolemasta - "Aloin nähdä ilmoituksia"

25.10.2021 18:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

NBA-tähden leski kertoo saaneensa musertavan tiedon kännykkänsä ilmoituksista.

NBA-tähti Kobe Bryantin leski Vanessa Bryant, 39, on kertonut, miten sai kuulla miehensä ja pariskunnan tyttären Giannan kuolemasta. Bryant on sanonut, että sai kuulla musertavat uutiset, kun hänen puhelimeensa alkoi tulvia ”RIP Kobe”- ilmoituksia. Kobe ja Gianna menehtyivät helikopterionnettomuudessa tammikuussa 2020.

Vanessa Bryant on kertonut uutisen kuulemisesta oikeuden lausunnossa, kertoo muun muassa BBC. Bryant haastoi Los Angelesin piirikunnan seriffin oikeuteen, koska hänen mukaansa poliisit jakoivat onnettomuuspaikalta kuvamateriaalia, kuten kuvia miehensä ja tyttärensä ruumiista. Oikeuden kuulemisessa Bryantilta kysyttiin, miten hän sai ensin kuulla perheenjäsentensä kuolemasta.

Bryant kertoi, että hänen kotiavustajansa kertoi hänelle, että Kobe ja Gianna olivat olleet helikopterionnettomuudessa. Tämä tapahtui melkein kaksi tuntia tapaturman jälkeen.

- Kysyin häneltä, ovatko Gianna ja Kobe kunnossa. Hän sanoi, ettei hän tiedä, Bryant sanoi.

Kotiavustajan mukaan viisi ihmistä oli selvinnyt turmasta. Bryant oletti, että Kobe ja Gianna olisivat selviytyjien joukossa.

- Minulla oli kännykkä kädessäni, koska tietenkin yritin soittaa aviomiehelleni. Sitten aloin nähdä kännykässäni ilmoituksia, joissa luki ”RIP Kobe”, Bryant sanoi.

Tosiasiassa kaikki helikopterissa olleet menehtyivät lähes saman tien putoamisen jälkeen eikä selviytyjiä ollut.

Metro kirjoittaa, että tunteja myöhemmin seriffi Alex Villanueva vahvisti Kobe ja Gianna Bryantin kuoleman. Tässä kohtaa Vanessa Bryant pyysi seriffiä pitämään onnettomuuspaikan yksityisenä. Bryant väittää, että eräät poliisit ovat jakaneet kuvamateriaalia onnettomuuspaikan ruumiista. Hänen mukaansa eräs poliisi oli näyttänyt kuvaa baarimikolle. Los Angelesin piirikunnan seriffilaitoksen mukaan kuvan näyttäminen yhdelle ulkopuoliselle henkilölle ei ole yksityisyyden loukkaamista.

Kobe Bryant oli menehtyessään 41-vuotias ja Gianna Bryant 13-vuotias. Helikopterionnettomuus tapahtui, kun Kobe ja Gianna olivat matkalla Giannan koripallo-otteluun. Vanessa ja Kobe Bryant olivat naimisissa 19 vuoden ajan ja he saivat neljä lasta.

Lue myös: Kobe Bryantin kuolemasta vuosi - Vanessa-leski julkaisi musertavan kirjoituksen

Lue myös: Näyttelijä kutsui kohutwiitissä juuri kuollutta Kobe Bryantia raiskaajaksi - leski kommentoi nyt

Lähteet: BBC, Metro

Kilpailut

Uusimmat