Kuva: All Over Press

Näyttelijä kutsui kohutwiitissä juuri kuollutta Kobe Bryantia raiskaajaksi - leski kommentoi nyt

28.02.2021 15:15 - Senja Rapila

Evan Rachel Wood pahoitteli samassa twiitissä Bryantin kuolemaa ja kutsui tätä raiskaajaksi.

Westworld-sarjasta tuttu näyttelijätähti Evan Rachel Wood, 32, herätti vuoden 2020 alussa pahennusta menehtyneestä koripallolegenda Kobe Bryantista. Bryant kuoli tapaturmaisesti helikopterionnettomuudessa 26. tammikuuta 2020, jossa kuoli samalla myös hänen 13-vuotias tyttärensä. Bryant oli kuollessaan vain 41-vuotias. 

Julkaisemassaan kohukirjoituksessa Wood pahoitteli ensin Bryantin menetystä, mutta yllättäen muistutti samalla urheilulegendan kohtaamasta raiskaussyytöksestä.

”Se mitä on tapahtunut, on traagista. Olen niin surullinen Koben perheen puolesta. Hän oli urheilusankari. Hän oli myös raiskaaja. Molemmat näistä totuuksista voivat olla olemassa yhtä aikaa”, Wood kirjoitti tuolloin.

Woodin twiitti sai välittömästi täystyrmäyksen sosiaalisessa mediassa. Monen mielestä oli väärä aika tuoda esille raiskaussyytöksiä, kun Bryantin kuolemasta ei ollut kulunut edes kahta päivää.

”Tämä on ällöttävä kommentti, joka lemuaa valkoista feminismiä, narsismia ja piilotettua rasismia. Käänsit tässä tragediassa huomion itseesi”, eräs kommentoi välittömästi Woodin twiittiä.

Kobe Bryantin leski Vanessa ei kommentoinut tuolloin kohutwiittiä, ymmärrettävästi, mutta nyt vuosi miehen kuoleman jälkeen Vanessa on ottanut asian puheeksi sosiaalisessa mediassa. Hän toteaa ensialkuun, että Woodin kirjoitus on tullut nyt vasta hänen tietoonsa.

"Sinun valheellinen, tunteeton, halventava ja herjaava twiittisi 26.1.2020 on vähintäänkin alhainen ja häiritsevä", Vanessa on todennut Instagramin Tarina -osiossaan E! Online -sivuston mukaan. 

Wood ei ole vastannut Vanessalle, eivätkä mediat ole vielä toistaiseksi saanut kumpaakaan osapuolta kommentoimaan asiaa.

Lue myös: Evan Rachel Wood syyttää rocktähti Marilyn Mansonia vuosien hyväksikäytöstä: 'Hän on vaarallinen'

Lue myös: Spider-man-tähti epäonnistui Star Wars -elokuvien koekuvauksissa - "Ei ollut paras hetkeni"

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat