Kuva: Shutterstock

Unohda horoskoopit - sosiaalisessa mediassa leviää videoita ennustavasta mopsista

26.10.2021 13:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Somessa annetaan nyt mopsin ennustaa, minkälainen päivän on tulossa.

Sosiaalisessa mediassa leviää trendi, jossa annetaan 13-vuotiaan Noodle-mopsin ennustaa, minkälainen päivä tulee olemaan. Noodlen omistaja Jonathan Graziano jakaa sosiaalisen median kanavillaan silloin tällöin videoita, joissa yrittää herätellä koiraansa. Jos Noodle ei jaksa nousta vaan kellahtaa yrityksestä huolimatta takaisin petiinsä, on kyseessä No Bones -päivä eli koira näyttää nimen mukaisesti niin vetelältä, että sillä ei olisi luita lainkaan.

- En tiedä, ovatko koiranne leikkineet tätä aiemmin, mutta se on kuin koiralla ei olisi luita. Ne esittävät, ettei niillä olisi luita ja että sinä olisit ikään kuin vastuussa siitä, Graziano kuvailee koiransa reaktiota esimerkiksi lenkille lähdön koittaessa.

Katsojat tulkitsevat ennustusta niin, että ei luita -päivä tarkoittaa huonoa onnea ja luita-päivä taas parempaa tuuria.

Graziano kuitenkin kuvailee, että hänen mielestään ei luita -päivä ei tarkoita huonoa päivää vaan sitä, että sinä päivänä on syytä levätä ja huolehtia itsestään. 

Joinakin päivinä herääminen on tahmeampaa kuin toisina. Videon voit katsoa alta tai täältä.

Toisina päivinä taas puhtia riittää enemmän. Noodlen fanit ovat ennustuksista hyvin intohimoisia ja tuovat sen esiin myös kommenteissaan.

"Menen naimisiin tänään ja olimme niin huolissamme, että tänään olisi ei luita -päivä. Luojan kiitos!" yksi kommentoi nähdessään mopsin pääsevän jalkeille.

Voit katsoa videon alta tai täältä.

Lue myös: Secret-niminen koira osaa kuvata omia somevideoita - julkaisusta viraalihitti

Lue myös: Kuka loistaa huumorintajullaan? Neljä hauskinta horoskooppimerkkiä paljastettiin

Lähde: Elite Daily

Uusimmat