Kuva: Emmi Moilanen

Sini Ariellin vastasyntyneen vauvan nimi julki - 'Seikkailijaprinsessa saapui hätäsektiolla"

27.10.2021 15:45 - Roy Kokkonen

Sini Ariell julkaisi yhteiskuvan perheensä kanssa. Tunteikkaassa päivityksessä hän kertoo, että raskaus ei ollut helppo.

Australiassa asuva tatuointitaiteilija Sini Ariell, 40, on saanut toisen lapsen. Hän kertoi asiasta Instagram-tilillään tiistaina. Ariell tunnetaan muun muassa ohjelmista HelsINK ja Australia's Cheapest Weddings. Lisäksi hän tähdittää uutta Gossip Moms Suomi -ohjelmaa.

Ariell on nyt päivittänyt lisää kuulumisiaan ja julkaissut perhepotretin seuraajiensa iloksi. Hän kärsi pitkään lapsettomuudesta, kunnes sai esikoisensa Pennyn vuonna 2017. Toinen raskaus päättyi keskenmenoon.

"Kolmas kerta raskautuminen oli vaikeaa, mutta vihdoin se natsasi", hän kirjoittaa päivityksessään.

Raskaus ei ollut helppo. Hän kärsi hyperemeesistä, eli raskaudenaikaisesta tavallista runsaammasta pahoinvoinnista. 

"Seikkailijaprinsessa saapui enkeleiden saattueessa hätäsektiolla. Pieni saatiin pelastettua ja tässä meitä on nyt neljä. Joka aamu on kuin joulu", hän kertoo.

Lapsi sai nimekseen Indy Joan. Ariell kertoo, että se on tyttöversio Indiana Jonesista.

"Tää on tämmönen uskomattoman kaunis tarina eräästä tytöstä joka lähti Ryttylästä maailmalle. Itkuhan tässä tulee kun on niin onnellinen, ettei sydän pysy rinnassa repeämättä. Rakkaat tyttöni Penny ja Indy. Isi ja äiti rakastaa teitä niin niin paljon. Kiitos Taivaan Isälle tästä elämästä mitä saan elää. Kiitos kaikille teille lukemattomista sydämellisistä onnitteluista ja tuesta kaiken suhteen", hän päättää tunteellisen päivityksensä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Sini Ariell teki tatuoinnin itselleen - esitteli lopputulosta somessa, katso

Lue myös: Australiassa asuva Sini Ariell korona-arjestaan: "Paljon on ehtinyt miettimään"

Kilpailut

Uusimmat