Kuva: AOP

Uusi James Bond -elokuva ylitti Suomessa harvinaisen rajapyykin

01.11.2021 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

007 No Time to Die on kerännyt Suomessa jo yli 500 000 katsojaa.

007 No Time to Die -elokuva on ylittänyt Suomessa harvinaisen, yli puolen miljonaan katsojan rajapyykin. Tähän mennessä elokuvan on nähnyt 507 264 katsojaa. 

Elokuva on tiedotteen mukaan elokuvaviikkojen katsotuin elokuva jo kuukauden ajan ja se on tähän mennessä vuoden katsotuin elokuva.

- Suomalaiset ovat aina olleet Bond-kansaa ja 007 No time to Die -elokuvaa on katsottu Suomessa peräti kolmanneksi eniten maailmassa välilukuun suhteutettuna. Uskon että minun lisäkseni koko elokuva-ala on iloinen Bondin onnistumisesta vaikean ajan jälkeen, kommentoi SF Studiosin myyntipäällikkö Juan Pascual.

- Me elokuvateatterinpitäjät jännitimme kovasti ovatko ihmiset valmiita lähtemään elokuvateattereihin pandemian-ajan rajoitusten jälkeen. Uudella Bondilla on valtava merkitys, sillä se osoitti että ihmiset ovat valmiita palaamaan elokuvien pariin, kertoo Akaassa, Heinolassa, Pieksämäellä ja Valkeakoskella elokuvateatterit omistava Toni Bondén

Craigille Bond-rooli uudessa elokuvassa on Bond-uran viimeinen. Spekulaatiot Craigin seuraajasta James Bondina ovat käyneet kuumina, ja niminä on väläytelty muun muassa Idris ElbaaTom Hardya ja Tom Hiddlestonea.

Elokuvan trailerin pääset katsomaan alta. 


Kilpailut

Uusimmat