Kuva: Lars Johnson/Nelonen

Temptation Island -parit järkyttyivät sinkkumiehen seksuaalirikossyytteistä: "Tulee kylmät väreet"

03.11.2021 12:30 - Iiro Myllymäki

Marlon Secomandin seksuaalirikossyytteet tulivat suurena sokkina suosikkiohjelman tulevan kauden pariskunnille.

Temptation Island Suomi -ohjelman uusi kausi alkaa 24. marraskuuta Nelosella ja Ruudussa. Kauden alkua varjostaa uutisointi siitä, että yksi kauden sinkkumiehistä, Marlon Secomandi, 21, on saanut syytteet törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Törkeän raiskauksen syytteestä uutisoi ensimmäisenä Seiska, ja myöhemmin Ilta-Sanomat kertoi toisestakin syytteestä. Marlon Secomandi itse on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen Seiskalle antamissaan kommenteissa.  

Marlon Secomandi (kuva: Lars Johnson)

Mies ei ollut paikalla tulevan kauden lehdistötilaisuudessa tiistaina. Nelosen PR & Press -tuottaja Mia Paavonen kertoi tilaisuudessa toimittajille, että tällä ratkaisulla haluttiin pitää fokus pariskunnissa ja ohjelmassa ja myös varmistaa ohjelman muiden esiintyjien hyvinvointi. Paavonen totesi, että jos syytteistä olisi tiedetty tarpeeksi aikaisin, Marlonia ei nähtäisi ohjelmassa. Ohjelma kuvattiin Espanjan Marbellassa viime kesänä, ja asia on tullut vireille Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa syyskuussa, kertoo Ilta-Sanomat.

Voice.fi haastatteli Temptation Island Suomen kymmenennen kauden neljää pariskuntaa. Haastattelut pääset kuuntelemaan kokonaisuudessaan alta.

Voice.fi kysyi pareilta muun muassa heidän tuntemuksistaan Marlonin seksuaalirikossyytteistä. Pariskuntien naiset viettivät sinkkumiesten kanssa kolme viikkoa samassa villassa ja tutustuivat näin ollen myös Marloniin. Kaikille heistä viime viikon uutiset tulivat suurena sokkina ja yllätyksenä.

- Totta kai se oli iso yllätys. En olisi voinut kuvitella tästä henkilöstä tällaisia asioita. Täytyy muistaa, että nämä ovat vasta syytteitä eikä ketään ole tuomittu. En myöskään minä tuomitse, kertoo Jemina, 21, joka on tullut ohjelmaan mukaan kumppaninsa Tonyn, 22, kanssa.

Jemina ja Tony (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Yhdessä Valtterin, 21, kanssa Temppareihin lähtenyt Viivi, 18, sanoo seuranneensa tapauksen uutisointia aktiivisesti.

- Kyllähän se harmittaa, että tuollaista edes uutisoidaan, vaikka häntä ei ole tuomittu, Viivi sanoo.

- Kyllä siitä tulee kylmät väreet, kun edes lukee tuollaisia juttuja. Se on niin vakava aihe, nainen jatkaa.

Viivi ja Valtteri (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Samoilla linjoilla on myös Siiri, 20, joka lähti ohjelmaan mukaan kumppaninsa Janin, 18, kanssa.

- Siihen asti, kun häntä ei ole tuomittu mistään, pidän häntä samana miehenä kuin ennenkin, Siiri sanoo.

Siiri ja Jani (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

"Olimme täysin turvassa"

Yhdessä Eetun, 22, kanssa Temptation Islandiin lähtenyt Julia, 22, sanoo, että uutisten tiedot tulivat ”ihan puskista”.

- Mielestäni hän oli tosi rento tyyppi kuvauksissa. En olisi uskonut tätä sen perusteella, miten hän käyttäytyi reissussa, Julia sanoo.

Julia ja Eetu (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Muillekin naisille jäi positiivinen kuva Marlonin käytöksestä kuvauksissa.

- Olimme saarella täysin turvassa hänen seurassaan. Ei se näkynyt siellä mitenkään, sanoo Siiri.

Viivi kertoo, että hän ei saanut selkeää kuvaa Marlonista kuvauksissa, sillä hänen mukaansa tämä viihtyi enimmäkseen muiden sinkkumiesten seurassa.

Pariskuntien miesosapuolet eivät nähneet Marlonia kuvauksissa henkilökohtaisesti, joten he ovat kommentoinnissaan vähäsanaisempia.

- Tällaiset asiat pitää ottaa vakavasti. Itse en ole koko kaiffaria ikinä elämässäni nähnyt, joten en osaa ottaa kantaa, mikä on totta ja mikä ei. Oikeudessa se todistetaan. Toistaiseksi nämä ovat pelkkiä syytteitä, sanoo Jeminan kumppani Tony.

Pariskunnat kertovat, että he ovat saaneet asiassa keskusteluapua tuotannolta sen jälkeen, kun uutiset lähtivät leviämään.

Lue myös: Jemina, 21, oli aiemmin Temppareissa sinkkuna ja nyt varattuna - "Nyt oli koko ajan menettämisen pelko"

Lue myös: Temptation Island Suomen uudet parit julki - seiskakaudella sinkkuna vietellyt Jemina mukana!

Lähteet: Seiska, Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat