Kuva: AOP

Pariskuntatyyli ei tarkoita tuulipukua - Justin ja Hailey Bieber supertyylikkäinä mätsäävissä asuissa

06.11.2021 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Bieberit ovat olleet naimisissa kolme vuotta.

Pariskuntatyylin ei tarvitse olla samanlaiset tuulipuvut. Aviopari Justin, 27, ja Hailey Bieber, 24, näyttävät, kuinka pariskuntapukeutuminen hoidetaan tyylillä. Pari bongattiin asuissa, jotka sointuvat toisiinsa niin huolettomalla tavalla, että näyttävät melkein suunnittelemattomilta. 

Molempien asut näyttävät klassisuudessaan supertyylikkäiltä, valkoinen yläosa ja farkut eivät todennäköisesti petä koskaan. Erityisen hyvältä Bieberit näyttävät asuissaan, koska heillä ei ole päällään tismalleen samoja vaatteita vaan vain toisiinsa sointuvat asut. Haileyn versiossa on college-paita ja pitkät, suoran malliset farkut. Niihin hän asustaa nahkalaukun ja tyylikkäät aurinkolasit. Justinilla taas on ylisuuri valkoinen t-paita ja farkkushortsit, joihin hän yhdistää vielä lippiksen ja pitkät sukat. Erilaisilla leikkauksilla ja asusteilla pari erottautuu toisistaan, mutta silmä lepää silti samaa tyyliä henkivissä asuissa. 

(kuva: AOP)

Molemmissa asuissa on rentoa tunnelmaa. (kuva: AOP)

Aiemmin tällä viikolla Hailey kertoi avoimesti nyt kolme vuotta kestäneen avioliiton vaikeammistakin ajoista. Jutun pääset lukemaan alta.

Lue myös: Hailey Bieber kertoo avioliiton vaikeista ajoista - "Aioin pysyä tässä, vaikka eteen tulisi mitä"

Lue myös: Justin ja Hailey Bieber heittäytyivät halloweenin kunniaksi Disney-maailmaan - kuvat julki

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat