Kuva: Mikko Räsänen

Popedan keikalla kävi viikonloppuna varas - "Tällaisesta me ei tykätä sitten yhtään"

10.11.2021 21:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Popedan Pate Mustajärvi ilmoittaa sosiaalisessa mediassa, että lähes kaikki varastetut tavarat löytyivät lopulta maastosta.

Popedan laulaja Pate Mustajärvi, 65, kertoo Facebook-sivullaan, että Popedan takahuoneessa kävi varas lauantaina 6. marraskuuta, kun yhtye esiintyi Vieremällä. Suurin osa tavaroista löytyi lopulta maastosta, mutta yhden muusikon autonavaimet ovat kadoksissa.

"Nyt on tyypit niin, että tämä tällainen ei ole coolia. Nimittäin Popedan takahuoneessa kävi eilen illalla Vieremällä rosvo. Muut tavarat löytyivät maastosta, mutta yhden soittajan autonavaimet ovat edelleen hukkateillä. Jos sattumoisin olet löytänyt sellaiset Rientolan pihalta tai läheisyydestä niin pistätkö viestiä tulemaan. Tällaisesta menosta me ei tykätä sitten yhtään!" Mustajärvi kirjoittaa julkaisussa.

Kommenttikentässä Mustajärvi vielä korjaa mediassa tehtyjä virheitä, ja kertoo, että on hyvin vihainen.

"Toisin kuin yhdessä mediassa kerrotaan, minä en ollut Vieremällä varkauden uhri. Toisin kuin toisessa mediassa kerrotaan myöskään Costello Hautamäki ei ollut se kenen avaimet vietiin. Toisin kuin kolmannessa mediassa kerrotaan, kyseessä ei ollut pila vaan varkaus. Sensijaan se, mitä neljännessä mediassa kerrotaan, pitää paikkansa. Pate-setä on nyt hyvin vihainen", Mustajärvi kommentoi. 

Vaikka Popeda ja sooloesiintymiset vievät paljon aikaa Mustajärven elämästä, on hän antanut mahdollisuuden myös uudelle projektille. Mustajärvi nimittäin esiintyy animaatiohahmo Clay Callowayna tulevassa Sing 2 -elokuvassa

Sing 2 julkaistaan 22. joulukuuta ja se on jatko-osa vuoden 2016 Sing-animaatiolle. Elokuvassa eläimistä koostuva tähtikaarti valmistautuu järjestämään huikean spektaakkelin viihdemaailman pääkaupungissa.

Lue myös: Pate Mustajärvi antaa äänensä animaatiohahmolle - "Ikurin poika sai hypätä Bonon saappaisiin"

Lue myös: Pate Mustajärven uutuuskappaleen idea syntyi puhelun päätteeksi - "Jäi päähän pyörimään"

Lue myös: 65 vuotta täyttävä Pate Mustajärvi on kärsinyt ikäkriisistä: "Ollaan turhamaisempia kuin naiset"

Lähde: Pate Mustajärven Facebook-sivu

Kilpailut

Uusimmat