Kuva: AOP

Tappava ase -elokuvat saavat jatkoa? Mel Gibson kertoo ohjaavansa viidennen osan

16.11.2021 08:15 - Roy Kokkonen

Mel Gibson kertoo ohjaavansa viidennen Tappava ase -elokuvan.

Näyttelijä-ohjaaja Mel Gibson, 65, aikoo ohjata uuden Tappava ase -elokuvan. Gibson kertoi asiasta An Experience with Mel Gibson -nimisessä fanitapahtumassa Lontoossa viikonloppuna.

- Mies, joka ohjasi kaikki Tappava ase -elokuvat, Richard Donner, oli iso kaveri. Hän kehitti käsikirjoitusta ja pääsi aika pitkälle. Eräänä päivänä han sanoi minulle, kuuntele, jos potkaisen tyhjää, sinä tulet tekemään sen. Vastasin, että ole hiljaa. Mutta hän menehtyi lopulta, Gibson kertoi.

Donner menehtyi heinäkuussa 91-vuotiaana. Hän ohjasi kaikki neljä Tappava ase -elokuvaa vuosina 1987-1998. Gibson tähditti elokuvia yhdessä Danny Gloverin kanssa.

- Hän pyysi minua tekemään sen, enkä tuolloin vastannut mitään. Hän sanoi asiasta vaimolleen, studiolle ja tuottajalle. Joten tulen ohjaamaan viidennen elokuvan. 

Gibson ei kuitenkaan maininnut, palaako hän itse Martin Riggsin rooliin tai tullaanko Glover näkemään jälleen Roger Murtaugh'na.

Näyttelijänuran lisäksi Gibson on kunnostautunut ohjaajana. Hänen tunnetuimpia ohjauksiaan ovat muun muassa Hacksaw Ridge - aseeton sotilas, Braveheart - taipumaton ja Passion of the Christ.

Mel Gibson (vas.) ja Danny Glover ensimmäisessä Tappava ase -elokuvassa. (kuva: AOP)

Lue myös: "He*vetin outo, mutta kiinnostava" - Mel Gibsonin erikoinen joulupukkielokuva herätti odotuksia

Lue myös: Julkkikset, joilla on enemmän lapsia kuin ehkä tajusitkaan - katso

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat