Kuva: AOP / Matti Matikainen

Manuela Bosco kertoo keskenmenoistaan Annalle: "Sen jäljiltä jäi tyhjyys"

17.11.2021 13:15 - Iiro Myllymäki

Raskaana oleva Manuela Bosco kertoo Annan haastattelussa, että perimmäinen usko hyvään auttoi häntä käsittelemään suurta surua.

Kuvataiteilija Manuela Bosco, 39, kertoo Anna-lehden haastattelussa kokemistaan keskenmenoista. Nainen sai viime keväänä kaksi keskenmenoa. Nyt Bosco odottaa lasta yhdessä muusikkomiehensä Tuure Kilpeläisen, 51, kanssa.

Bosco kertoo Annalle, että luonnossa ja meren läheisyydessä oleminen auttoi häntä keskenmenojen jälkeen.

- Ensimmäinen keskenmeno tuli aivan puun takaa, koska en ollut aiemmin joutunut kokemaan sellaista. Se oli fyysisesti rankkaa, ja sen jäljiltä jäi tyhjyys, Bosco kertoo.

Boscon mieleen tuli pelkoja siitä, oliko hän itse tehnyt jotain väärin ja onko raskaaksi tuleminen enää mahdollista. Häntä auttoi tilanteessa perimmäinen usko hyvään. Hän uskoo, että kaikki tapahtuu jostakin hyväntahtoisesta ja suureen viisauteen pohjautuvasta syystä.

- Jos uskoisin, että tämä tapahtui minulle rangaistuksena, kokisin turvattomuutta. Perimmäinen kysymys on, antautuuko valolle vai pimeydelle, Bosco sanoo Annalle.

Nyt Bosco uskaltaa jo iloita meneillään olevasta raskaudestaan, mutta alkuun hän oli varovainen eikä juuri puhunut raskaudestaan muille.

- Nyt kun raskaus on alkanut näkyä ja vauvan liikkeet tuntua, syvempi rauha on päässyt laskeutumaan minuun, Bosco sanoo.

Kyseessä on Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen toinen yhteinen lapsi. Lisäksi uusperheeseen kuuluvat molempien kaksi lasta aiemmista suhteista.

Bosco kertoi perheenlisäyksestä lokakuussa koskettavassa Instagram-päivityksessä, jossa hän myös kertoi keskenmenoistaan.

”Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta keskenmenoista, eikä tosiasiallista ymmärrystä siitä mitä se voi merkitä äidille, isälle tai perheelle ylipäätään. Kuolema yllätti täysin. Vaikka puhumme lääketieteellisin termein alkion kuolemasta, on se itselleni ollut lapseni kuolema. Asia, joka on vienyt pimeille seuduille jonne ei ole ollut aikaisemmin pääsyä”, Bosco kirjoitti.

Tämän päivityksen näet alta tai tämän linkin takaa.

Lue myös: Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen saavat lapsen - ilouutista varjostaa suuri suru

Lue myös: Anssi Kela ylistää Vain elämää -kollegaansa: 'Teki tempun, johon harva vain pystyy'

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat