Kuva: AOP

Herttuatar Meghan saapuu Ellen DeGeneresin vieraaksi - julkaistu pätkä täysin eri maata kuin Oprah-haastattelu

18.11.2021 13:45 - Iiro Myllymäki

Meghan kertoo keveässä keskustelussa auto-ongelmista, joita hänellä oli näyttelijäaikoinaan.

Herttuatar Meghan, 40, nähdään tulevassa Ellen DeGeneresin, 63, talk show’n jaksossa. Haastattelusta on julkaistu maistiainen Ellen Show’n Twitter-tilillä. Meghan kertoo haastattelupätkässä elämästään ennen liittymistään kuninkaalliseen perheeseen. Nainen muistelee tulleensa useasti Ellenin ohjelman kuvauspaikkanakin toimiville Warner Brothersin studioille koe-esiintymään työskennellessään näyttelijänä. Meghan kertoo haastattelussa tuonaikaisesta autostaan.

- Se eli ihan omaa elämäänsä. Minulla oli hyvin vanha Ford Explorer Sport -auto, ja jossain kohtaa avain lakkasi toimimasta kuskin ovessa, eli ovesta ei päässyt sisään. Minulla oli tapana parkkeerata autoni koe-esiintymisten yhteydessä parkkipaikan perälle. Sitten avasin peräluukun ja kiipesin sieltä sisään, Meghan kertoo.

Ellen DeGeneres kysyy Meghanilta, huomasiko kukaan koskaan naisen erikoista tapaa päästä autoon sisälle.

- Ei, onnistuin peittämään sen. Teeskentelin, että etsin vaikkapa CV:täni tai korostuskyniäni käsikirjoituspapereihin ja sitten vain ryömin sisään, Meghan kertoo nauravalle yleisölle.

Haastattelupätkän pääset katsomaan alta. Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Julkaistussa katkelmassa on keveä sävy, joka poikkeaa merkittävästi Meghanin edellisestä isosta televisiohaastattelusta. Meghan ja hänen puolisonsa prinssi Harry, 37, antoivat paljastushaastattelun Oprah Winfreylle maaliskuussa. Sussexin herttuapari paljasti suuren kohun aiheuttaneessa haastattelussa muun muassa, että eräs hovin jäsen oli ollut huolissaan parin Archie-pojan ihonväristä. Tämä käynnisti keskustelun rasismista Britannian hovissa, ja hovi reagoi väitteeseen tiedotteella. Sen mukaan kuninkaallinen perhe keskustelee aiheesta yksityisesti ja ottaa väitteen vakavissaan. Oprah-haastattelussa Meghan kertoi myös jääneensä hovissa yksin mielenterveysongelmiensa ja itsetuhoisten ajatustensa kanssa. Meghan ja Harry jättäytyivät pois brittihovista keväällä 2020.

Lue myös: Prinssi Williamilla ja prinssi Harrylla on yksi pakkomielteinen tapa kotona - Meghan Markle ihmettelee

Lue myös: Harryn ja Meghanin kohuhaastattelu jäi Emmy-gaalassa kakkoseksi - ruokaohjelma vei pystin

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat