Kuva: AOP

Lady Gagan repliikki House of Gucci -elokuvassa sekoitti fanit - paljastaa nyt salaisuuden lausahduksen takaa

22.11.2021 13:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Lady Gagan mukaan House of Guccin ohjaaja Ridley Scott arvostaa näyttelijöiden omaa luovuutta, joten hän improvisoi erään repliikkinsä. Kyseinen lausahdus päätyi jo elokuvan traileriin ja fanit ottivat omakseen.

Tulevan House of Gucci -elokuvan trailerissa kuultu one-liner on saanut fanit innostumaan. Aivan trailerin lopussa Jared Leton esittämä Paolo Gucci kysyy Lady Gagan roolihahmolta Patrizia Reggianilta pystyykö hän pitämään salaisuuden.

Gagan roolihahmo tekee ristinmerkin ja sanoo samalla katolilaiseen tapaan viitaten: "Isän, pojan ja Guccin suvun nimeen".

Trailerin ilmestyttyä fanit ovat ottaneet lausahduksen omakseen. Nyt Lady Gaga kertoo Varietylle, että koko lausahdus oli hänen omaa improvisaatiotaan, eikä sitä ollut käsikirjoitettu.

- Tein sitä asuntovaunussani koko ajan. Sitten kohtausta kuvatessa se tuntui oikealta, Gaga kertoo.

Gagan mukaan se on kunnianosoitus ohjaaja Ridley Scottille, koska hän antaa näyttelijöiden omalle luovuudelle sijaa ja usein improvisoidut hetket päätyvät lopulliseen elokuvaan.

Elokuvan käsikirjoittaja Roberto Bentivegna vahvistaa, että repliikki oli improvisoitu. Hänen mukaansa näyttelijät ottivat tarinan todella omakseen, mutta kaikkia improvisoituja repliikkejä ei kuitenkaan otettu mukaan lopulliseen leikkaukseen.

- Jotkut kirjoittajat pitävät sanojaan arvokkaina ja odottavat, että heidän työtään kunnioitetaan. Minulle se oli kuitenkin ilo, he todella tunsivat sen omakseen. Se on kuin he jammailisivat musiikin tahtiin ja melodia johdattaa heidät improvisaatioon. Olin otettu, että heistä tuntui hyvältä improvisoida, Bentivegna kertoo.

Suomessa 3. joulukuuta ensi-iltaan tuleva House of Gucci on yksi loppuvuoden odotetuimmista elokuvista. Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo ikonisen muotitalo Guccin takana olevasta suvusta, johon vaatimattomista oloista tuleva Patrizia Reggiani liittyy avioliiton myötä. Patrizian kunnianhimo ja ahneus laukaisevat petoksen ja rappion kierteen, joka johtaa lopulta murhaan.

Ridley Scottin ohjaustyötä tähdittävät Oscar-gaalojen vakiokaartiin kuuluvat Al Pacino, Lady Gaga, Salma Hayek, Jared Leto, Adam Driver ja Jeremy Irons

Katso elokuvan traileri alta tai täältä:

Lue myös: Adam Driver kertoi seksikohtauksen kuvaamisesta Lady Gagan kanssa: "Tunsimme olomme mukavaksi"

Lue myös: Lady Gaga oli menettää todellisuudentajunsa metodinäyttelemisen myötä - "Psykologisia vaikeuksia"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat