Kuva: AOP

Johnny Deppin myrkyisästä avioliitosta tulee dokumentti: "Harvinainen katsaus traagiseen liittoon"

22.11.2021 20:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Depp oli naimisissa Amber Heardin kanssa vuosina 2015-2016.

Näyttelijä Johnny Deppin, 58, vuonna 2015 solmittu avioliitto malli Amber Heardin, 35, kanssa päättyi vuonna 2016 Heardin syytöksiin Deppin väkivaltaisesta käytöksestä. Traagisesta avioliitosta ja sitä seuranneesta oikeudenkäynnistä on nyt tekeillä dokumentti, jossa molemmat osapuolet pääsevät ääneen.

Voit myös kuunnella uutisen alta tai Podplaysta.

Dokumentti tulee olemaan kaksiosainen ja siinä tullaan kuulemaan myös molempien asianajajien sekä pariskunnan läheisten näkemyksiä tilanteen kulusta. Lisäksi sarjassa esitellään kotivideoita sekä parin välillä vaihdettuja tekstiviestikeskusteluja.

- Harvinainen ja tärkeä katsaus traagiseen, pieleen menneeseen liittoon ja parempaan ymmärrykseen kotiväkivallasta, dokumentin tuottaja Nick Hornby kuvailee.

Amber Heard ja Johnny Depp (kuva: AOP)

Tekijöiden mukaan dokumentti tulee näyttämään kummankin osapuolen näkemyksen asiasta. Charlotte Reid dokumentin tuottavalta Discoverylta kommentoi, että jää katsojan päätettäväksi, mitä kohusta ajattelee tai kumman puolelle asettuu.

- Teemme dokumentin, joka tutkii tarinaa kummankin näkökulmasta, joten katsoja voi mennä otsikoiden taakse, ymmärtää ketä he ovat ja päättää, ketä pitäisi uskoa tässä monimutkaisessa ihmistarinassa, Reid kertoo.

Depp itse on pitänyt itseään virheellisten syytösten uhrina.

- Välitön tarve tuomitsemiseen, joka perustuu pääosin myrkyttyneeseen ilmaan, Depp on kuvannut syytösten kohteeksi joutumistaan ja syyttänyt niin sanottua call out -kulttuuria, jossa joku yksimielisesti ja julkisesti tuomitaan teoistaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Dokumenttia tehdään parhaillaan ja se tulee nähtäväksi Discovery+-suoratoistopalveluun.

Lue myös: Johnny Deppia sai nimittää vaimonhakkaajaksi - brittioikeus eväsi valitusoikeuden asiasta

Lue myös: Johnny Deppin kollega vaatii Deppin paluuta merirosvorooliin - 'Ilman häntä elokuvat ovat tyhjiä'

Lähde: NME

Uusimmat