Kuva: AOP

Johnny Deppia sai nimittää vaimonhakkaajaksi - brittioikeus eväsi valitusoikeuden asiasta

25.03.2021 18:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Depp jatkaa oikeustoimiaan vielä Yhdysvalloissa.

Näyttelijä Johnny Deppin, 57, kunnianloukkauskiista brittitabloidi The Sunin kustantajan kanssa on tullut päätökseen. Depp syytti sensaatiolehden kustantajaa ja päätoimittajaa kunnianloukkauksesta, sillä lehti oli luonnehtinut häntä vaimonhakkaajaksi hänen ex-vaimoaan Amber Heardia käsittelevässä jutussa vuonna 2018.

Depp hävisi oikeustaiston viime marraskuussa, mutta on vaatinut asian käsittelemistä uudelleen. Brittioikeus päätti tänään torstaina, että se ei myönnä lupaa valittaa päätöksestä, kertoo muun muassa Daily Mail.

Oikeus katsoi marraskuussa, että Depp pahoinpiteli ex-vaimoaan 12 eri otteeseen heidän avioliittonsa aikana, joten Deppiä sai nimittää vaimonhakkaajaksi.

Deppin lakimiehet eivät pitäneet jutun avaintodistajana ollutta Heardia luotettavana. Perusteluina he väittivät, että Heard ei ollut pitänyt lupaustaan lahjoittaa avieron myötä saamaansa seitsemää miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen.

Pitkään jatkunut oikeudenkäynti sai paljon julkisuutta, ja Depp on menettänyt sen seurauksena roolinsa Ihmeotukset-elokuvasarjassa.

Deppin oikeustoimet eivät suinkaan ole vielä ohi. Hän on haastanut ex-vaimonsa oikeuteen kunnianloukkauksesta Yhdysvalloissa. Heard on kirjoittanut kokemastaan parisuhdeväkivallasta Washington Post -sanomalehdessä ja Depp vaatii vahingonkorvauksena 50 miljoonaa dollaria. Asian käsittelyä lykättiin hiljattain huhtikuuhun 2022.

Lue myös: Johnny Depp joutui eroamaan suosikkiroolista - fanit vaativat myös ex-vaimolle potkuja

Lähteet: Daily Mail, The Hollywood Reporter

Uusimmat