Kuva: Emmi Moilanen

Pippa Laukka joutui kiusalliseen tilanteeseen kaupan itsepalvelukassalla - "Luvattoman huonoa palvelua"

23.11.2021 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Varashälyttimet alkoivat soida, kun Pippa Laukka oli poistumassa kaupasta. Nainen haluaa nostaa keskustelua asiakaspalvelun tasosta Suomessa.

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu lääkäri Pippa Laukka kertoo Instagram-päivityksessä tilanteesta, johon hän joutui maksettuaan ostoksensa kaupan itsepalvelukassalla muutama viikko sitten.

”Joku viikko sitten todistin taas kerran, että meilläpäin eli Suomessa saa luvattoman huonoa palvelua. Nyt kun nettikaupat jyräävät kivijalkoja, voikin hyvällä syyllä kysyä, että onko kaupoilla todella tähän varaa?” Pippa Laukka pohjustaa kirjoitustaan.

Nainen kertoo olleensa Pasilan Tripla-kauppakeskuksessa marketissa ja maksaneensa ostoksensa itsepalvelukassalla. Kun hän oli poistumassa kaupasta, varashälytin alkoi soida. Laukka tunsi nolostuvansa tilanteessa, ja kassoja vahtinut myyjä saapui selvittämään asiaa. Myyjä pyysi Laukkaa näyttämään reppunsa sisällön.

”Siinä sitten kaiveltiin ja ihmeteltiin tovi, kunnes myyjä hoksasi että ostamani lattialuutun varressa oli häly joka huudatti laitetta. Ei pahoittelua, vaan tympeä toteamus: ”Ainiin näissä on tää häly”. Okei myönnetään, tässä vaiheessa vahva äititaustani tuli esille ja aloin opastamaan: ”Mitä unohtui?” Sain kuin sainkin kaivettua pahoittelun. Niin noloa. Noloa minulle, mutta vielä enemmän noloa kaupalle!” Laukka kirjoittaa.

Nainen korostaa pahoittelujen ja hyvien käytöstapojen merkitystä asiakaspalvelutilanteissa. Hänen mielestään Suomessa hyväksytään liian usein huono asiakaspalvelu. Hän kertoo, että jos hänellä itsellään olisi kauppa, hän varaisi vastaavanlaisia tilanteita varten hyvitykseksi esimerkiksi elokuvaliput tai 50 euron alennuskupongin kauppaan. Päivityksensä lopuksi Laukka kehottaa seuraajiaan kertomaan, missä he ovat saaneet odotukset ylittävää palvelua.

Koko päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Pippa Laukka menetti rakkaan lemmikkinsä - "Ahdisti niin, että henkeä salpasi"

Lue myös: Pippa Laukka ja aviomies Markku viettivät hääpäivää - suloinen yhteiskuva vuosien takaa julki

Kilpailut

Uusimmat