Kuva: AOP

Jessie J sai keskenmenon, kertoo asiasta musertavassa päivityksessä: "Saatan katua tämän julkaisemista"

25.11.2021 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Laulaja on aiemmin kertonut, ettei voisi tulla raskaaksi.

Laulaja Jessie J, 33, kertoo saaneensa keskenmenon. Nainen kertoo asiasta Instagramissa. Jessie J kirjoittaa, että kolmannessa ultraäänessä hänelle kerrottiin, että sikiöllä ei ollut enää sydämenlyöntejä. Nainen on kirjoittanut päivityksensä keskiviikkona ja kertoo saaneensa musertavat uutiset päivää tätä ennen.

”Tänä aamuna minusta tuntuu, että en pysty mitenkään hallitsemaan tunteitani. Saatan katua tämän julkaisun tekemistä, tai saattaa olla, että en kadu. En todellakaan tiedä”, Jessie J kirjoittaa.

Laulaja perustelee päivityksessä, miksi ei kuitenkaan aio perua saman illan keikkaansa. Hän kertoo, että kyse ei ole surun välttelystä vaan oman olon helpottamisesta.

”Olen esittänyt kaksi keikkaa kahden vuoden aikana, ja sieluni tarvitsee sitä. Vielä enemmän tänään. Tiedän, että jotkut ajattelevat, että minun pitäisi vain perua keikka. Tässä hetkessä olen varma vain yhdestä asiasta. Aloin laulaa nuorempana, jotta tunsin iloa, täyttääkseni sieluni ja antaakseni itselleni rakkautta. Tämä ei ole muuttunut, ja minun pitää prosessoida tämä omalla tavallani”, Jessie J kirjoittaa.

Jessie J:lle oli aiemmin kerrottu, ettei hän voisi saada lapsia. Nainen toi asian julkisuuteen keikallaan vuonna 2018.

”Päätin hankkia lapsen yksin. Se on kaikki, mitä olen halunnut, ja elämä on lyhyt. Jo raskaaksi tuleminen oli ihme, ja se oli kokemus, jota en koskaan unohda ja kokemus, jonka tiedän tapahtuvan uudelleen”, Jessie J kirjoittaa.

Nainen kokee suuren surun hetkellä myös toiveikkuutta.

”Olen vieläkin sokissa, ja suru on ylitsevuotavaa. Mutta olen vahva ja tiedän, että selviän”, nainen kirjoittaa.

Koko päivityksen pääset lukemaan alta tai tästä linkistä.

Jessie J:n yksityiselämässä on ollut muitakin muutoksia kuluneena syksynä, sillä hän erosi poikaystävästään Max Phamista lokakuussa seitsemän kuukauden seurustelun jälkeen.

Jessie J on brittiläinen laulaja, jonka tunnetuimpia kappaleita ovat Bang Bang, Price Tag ja Domino. Nainen on nähty myös Ison-Britannian ja Australian The Voice -ohjelmissa tähtivalmentajana.

Lue myös: Tyylikkäästi seksikäs - Jessie J:n kesäasusta kannattaa inspiroitua

Lue myös: Manuela Bosco kertoo keskenmenoistaan Annalle: "Sen jäljiltä jäi tyhjyys"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat