Kuva: AOP

Youtubettaja lavasti Squid Gamen näköispelin ja kutsui fanit kisaamaan - videosta jää kylmät väreet

26.11.2021 20:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Squid Gamen näköispelissä pelattiin samoja pelejä kuin sarjassakin, mutta vain turvallisina versioina.

Netflixin raa'an alkuperäissarjan, Squid Gamen villitessä maailmaa, on monen katsojan mielessä saattanut käväistä, että pääsisipä pelejä ja niissä menestymistään testaamaan, toki turvallisessa ympäristössä.

Yhdysvaltalainen tubettaja MrBeast kutsui 456 ihmistä pelaamaan Squid Gamen näköispeliä ja kuvasi tempauksesta yksityiskohtaisen videon, joka näyttää pelaajien edistymisen vaihe vaiheelta ja peli kerrallaan. 

Kuten sarjassakin, pelaajia karsiutuu pelien mittaan pois ja lopulta kisasta oli tässä versiossa mahdollista voittaa noin 400 000 euroa. Toisin kuin sarjassa tässä pelissä kukaan ei kuitenkaan onneksi kuole tai loukkaannu. Esimerkiksi peiliä pelatessa jokaisen rintaan on teipattu irrallinen pussi "verta", joka räjähtää pelaajan pudotessa, mutta pelaajaa itseään ei satu.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Korealainen Squid Game on saavuttanut niin suuren suosion, että sen on hiljattain vahvistettu saavan toisen tuotantokauden. Ohjaaja on jopa kommentoinut, että jättimenestyksen myötä heille ei jäänyt juuri vaihtoehtoja.

Lue myös: Squid Gamesta tuttu nukke tuotiin todellisuuteen nelimetrisenä patsaana - uskaltaisitko lähestyä?

Lue myös: Vielä Squid Gameakin hirveämpi? Sarjauutuus Hellbound kiilasi Netflixin katsotuimmaksi

Lähde: NME

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat