Kuva: AOP

Rikossarja nousi Netflixin katsotuimmaksi Suomessa - taakse jäivät Red Notice ja Hellbound

25.11.2021 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Netflixin katsotuimpien joukkoon Suomessa kuuluvat tällä hetkellä muun muassa Red Notice, Hellbound sekä Cowboy Bebob. Ykkössijaa kuitenkin pitää rikossarja Blacklist.

Suomessa Netflixin katsotuimmaksi on noussut Blacklist-sarja, johon on julkaistu uusia jaksoja. Sarjassa nerokas karkuri tarjoaa palveluksiaan FBI:lle, mutta vain sillä ehdolla, että saa haluamansa kumppanin. Blacklist on kielletty alle 16-vuotiailta.

Toisella sijalla katsotuimpien listalla on uusi scifi-sarja Cowboy Bebob ja kolmantena korealainen, jo hehkutusta huimasti kerännyt, Hellbound-kauhuseikkailu.

Dwayne Johnsonin, Ryan Reynoldsin sekä Gal Gadotin tähdittämä, katsojaennätyksen rikkonut, Red Notice -elokuva on tippunut sijalle neljä ja viidentenä nähdään animaatiosarja Arcane, joka perustuu League of Legends -videopeliin.

Hetkellisesti kärkipaikkaa katsotuimpien listalla pitänyt Narcos: Mexico -rikossarja on pudonnut sijalle kuusi.

Red Notice saattaa nousta maailmanlaajuisesti Netflixin kaikkien aikojen katsotuimmaksi elokuvaksi, jos leffan suosio jatkuu. Tällä hetkellä tilastojen kärjessä on Bird Box -kauhuelokuva. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Lapsilta kielletty korealaissarja kerää hehkutusta somessa - "Parasta sitten Squid Gamen"

Lue myös: Alle 18-vuotiailta kielletty rikossarja nousi Squid Gamen ohi Netflixin katsotuimpien listalla

Lue myös: Netflixin uutuuselokuva vetää katsojia puoleensa magneetin lailla - rikkoo pian ennätyksiä

Lähde: Netflix

Kilpailut

Uusimmat