Kuva: YouTube / Netflix

Alle 18-vuotiailta kielletty rikossarja nousi Squid Gamen ohi Netflixin katsotuimpien listalla

12.11.2021 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tällä hetkellä Netflixin suosituin ohjelma Suomessa on rikossarja Narcos: Mexico.

Squid Game -sarja viihtyi pitkään Netflixin katsotuimpana sarjana/elokuvana ja onkin tällä hetkellä suoratoistopalvelun kaikkien aikojen katsotuin ohjelma.

Nyt Squid Game on Suomessa Top-listan sijalla kolme. Sarjan ohi ovat kiilanneet romanttinen jouluelokuva Love Hard sekä rikossarja Narcos: Mexicon uudet jaksot.

Alle 18-vuotiailta kielletty Narcos: Mexico kertoo Meksikon huumesodan alkulähteista 1980-luvulla. Love Hardissa taas seurataan toimittajaa, joka luulee tavanneensa deittisovelluksessa elämänsä kumppanin. Toimittaja lentää joulun aikaan tuhansia kilometrejä deittinsä luokse, mutta tajuaakin lopulta tulleensa huijatuksi.

Netflixin katsotuimmat Suomessa:

1. Narcos: Mexico

2. Love Hard

3. Squid Game

4. Big Mouth

5. You

Squid Gamen suosio on aiheuttanut monia lieveilmiöitä. Muun muassa koulut ovat kieltäneet sarjassa nähtävät leikit välitunneilla, ja korealainen internet-yhtiö haastoi Netflixin oikeuteen, sillä sarja ruuhkautti paikalliset nettipalvelut.

Muutama päivä sitten BBC uutisoi, että striimaaja Lydia Ellery, 32, on myös kärsinyt sarjan suosiosta. Naisen nimi internetissä, kuten Twitch- ja Instagram-palveluissa, on nimittäin ollut jo vuosia SquidGame. Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: Squid Game -sarjan suosio vaikuttaa ikävästi naisen striimaustyöhön - syynä nettinimi

Lue myös: Squid Game -luoja myöntää, että sarja meinasi loppua eri tavalla - 'Pohdimme kahta eri vaihtoehtoa'

Lähde: Netflix

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat