Kuva: AOP

Siskot etsivät Khloé Kardashianille deittikumppania - "Valitettavasti Machine Gun Kelly on varattu"

01.12.2021 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kim ja Kourtney Kardashian haluaisivat, että Khloé Kardashian löytäisi deittikumppanin lähipiiristä.

Kardashianin siskokset ovat hyvin läheisiä keskenään, ja nyt lähteen mukaan Kim Kardashian, 41, ja Kourtney Kardashian, 42, pohtivat, kuka voisi olla Khloé Kardashianille, 37, sopiva deittikumppani.

Voit myös kuunnella jutun alta tai suoraan Podplaystä.

Kim Kardashian deittailee koomikko Pete Davidsonia ja Kourtney Kardashian on kihloissa rumpali Travis Barkerin kanssa. Barker ja Davidson ovat ystäviä keskenään, joten siskoista olisi hauskaa, jos Khloé löytäisi ihastuksen samasta ystäväpiiristä.

- Kim ja Kourtney haluavat Khloén mukaan heidän deittailurinkiinsä ja siksi pohtivat, kuka olisi Khloélle sopiva kumppani. He ovat vitsailleet, että valitettavasti Machine Gun Kelly, joka on läheinen Davidsonin ja Barkerin kanssa, on varattu, lähde paljastaa The Hollywood Life -julkaisulle.

Machine Gun Kelly seurustelee näyttelijä Megan Foxin kanssa.

- Siskokset rakastavat viettää aikaa yhdessä, joten katsotaan, järjestävätkö Kim ja Kourtney Khloélle esimerkiksi sokkotreffit jonkun miehen kanssa, lähde pohtii.

Khloé Kardashian seurusteli pitkään koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa.

Thompson ja Kardashian erosivat vuonna 2019 pettämiskohun saattelemana, mutta palasivat tämän jälkeen hetkeksi yhteen. Viime kesänä pari ilmoitti uudelleen erosta ja lähteiden mukaan Thompson saattaa edelleenkin yrittää vietellä Kardashiania takaisin.

Lue myös: Khloé Kardashian joutui someryöpytyksen kohteeksi kuviensa vuoksi: "Häpeä"

Lue myös: Khloé Kardashian ei roiku jatkuvasti somessa - paljastaa syyn tuoreessa haastattelussa

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat