Kuva: AOP

Harry Potter -tähti yllättyi kollegansa Robert Pattinsonin Twilight-roolista

03.12.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Robert Pattinson näytteli Harry Potter -maailmassa Cedric Diggorya. Lopulta mies nousi supersuosioon Twilight-elokuvien myötä.

Näyttelijä Daniel Radcliffe, 32, nousi maailmanmaineeseen, kun hän näytteli Harry Potter -elokuvien nimikkoroolia. Harry Potter palaa pian ruutuihin, sillä HBO Max -suoratoistopalvelu on tiedottanut julkaisevansa Harry Potter 20 Vuotta: Paluu Hogwartsiin -erityisjakson.

Radcliffe vieraili asian tiimoilta The Jonathan Ross Show -ohjelman haastattelussa. Haastattelussa Radcliffe muun muassa myöntää, että välttelee Harry Potter -elokuvia.

- Tietenkin olen nähnyt ne ensi-iltatilaisuuksissa, mutta sen jälkeen olen vältellyt jokaista elokuvaa.

Juontaja Jonathan Ross kysyy myös Radcliffeltä, antoiko tämä koskaan neuvoja julkisuudesta Robert Pattinsonille. Pattinson näytteli Harry Potter -maailmassa Cedric Diggorya ja tämän jälkeen hän nousi valtavaan suosioon Twilight-elokuvien myötä.

- Olin itse asiassa kerran New Yorkissa ja näin yhtäkkiä valtavan mainoksen, jossa Pattinson poseerasi. En ollut koskaan kuullut Twilight-kirjoista tai tiennyt, että niistä tehdään elokuvia, joten olin yllättynyt, Radcliffe sanoo.

- Meillä on todella outo suhde. Kommunikoimme toisillemme lähinnä toimittajien kautta emmekä ole olleet yhteyksissä aikoihin, mutta hän on mahtava tyyppi, näyttelijä jatkaa.

Entä voittaisiko Harry Potter taistelussa Twilight-vampyyrit? Jonathan Ross kysyy.

- Ehdottomasti, Radcliffe vastaa.

Lue myös: Harry Potterin huhuttu paluu on totta! Ensimmäinen tiiseri jättää kylmät väreet

Lue myös: J.K. Rowling ei palaa Harry Potter -maailmaan odotetussa paluujaksossa

Lue myös: Emma Watson julkaisi Harry Potter -kuvan vuosien takaa - suloinen julkaisu herkisti fanit

Lähde: The Jonathan Ross Show

Kilpailut

Uusimmat