Kuva: AOP

Harry Potterin huhuttu paluu on totta! Ensimmäinen tiiseri jättää kylmät väreet

17.11.2021 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Ensimmäisestä Harry Potter -elokuvasta on kulunut 20 vuotta.

Harry Potter -elokuvien paluusta on viime aikoina huhuttu ja haaveiltu ja nyt uutiset ovat vihdoin saaneet vahvistuksen. HBO Max -suoratoistopalvelu on tiedottanut julkaisevansa merkittävän vuosipäivän kunniaksi Harry Potter 20 Vuotta: Paluu Hogwartsiin -erityisjakson. Sarjan ensimmäinen elokuva Harry Potter ja viisasten kivi julkaistiin marraskuussa 2001.

Pääosia näyttelevän kolmikon Daniel Radcliffen, 32, Emma Watsonin, 31, ja Rupert Grintin, 33, on myös kaikkien vahvistettu olevan mukana. Tämä on ensimmäinen kerta, kun he palaavat rooleihinsa elokuvasarjan päättymisen jälkeen. Erityisjaksossa palataan Hogwartsin alkuperäisiin kulisseihin. 

Watson intoilee uutisesta myös omalla Instagram-tilillään ja kertoo tuntevansa ylpeyttä kaikkia niitä lapsia kohtaan, jotka kasvoivat aikuisiksi Harry Potterin maailmassa.

"Harry Potter oli kotini, perheeni ja maailmani ja Hermione on edelleen kaikkien aikojen suosikkini fiktiivisistä hahmoista. Katson näyttelijäkollegoitani nyt ja olen niin ylpeä, millaisia ihmisiä kaikista tuli", Watson kirjoittaa ja intoilee rakkaaseen maailmaan palaamisesta.

Jakso tulee näyttämään syvällisemmän katsauksen ainakin kulissien taakse hittielokuvien tekoprosessiin ja näyttelijöiden mielenmaisemiin. Aiemmin on huhuttu nähtävän myös joitakin kohtauksia uudelleen näyteltyinä. 

Jakso käynnistää tulevan vuoden ja julkaistaan 1. tammikuuta 2022. Jos video ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Lue myös: Tiesitkö? Yksi Harry Potter -kohtaus oli Emma Watsonin mielestä epämukava

Lue myös: Harry Potter -elokuvista tulossa jälleennäkemisjakso? "Näyttelijöille on tarjottu paljon rahaa"

Lähde: People

Uusimmat