Kuva: AOP

Yllätysuutinen! Netflixin hittisarja palaa uutena versiona ja Squid Gamen pääosanäyttelijän tähdittämänä

02.12.2021 20:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Rahapajan viimeiset jaksot julkaistaan joulukuussa.

Netflixin menestyssarja Rahapajan fanit ehtivät jo harmistua, kun sarja tulee tänä syksynä viidennen tuotantokauden myötä päätökseensä. Nyt Netflix kuitenkin yllätti katsojat ilmoittamalla, että sarja tehdään kokonaan uudelleen korealaisversiona.

Korealaissarjat ovat niittäneet Netflixissä menestystä ja valtavia katsojamääriä, kun tänä syksynä on julkaistu kaksi karmivaa uutuussarjaa, ensin verinen Squid Game ja sitten kammottava Hellbound. Rahapajan uusi versio puolestaan ilmestyy suoratoistopalveluun vuonna 2022.

Tulevaa Rahapajan uutuusversiota tähdittää niin ikään Squid Gamesta tuttu kasvo, Park Hae-soo, 40. Näyttelijä tulee esittämään Berliniä, jonka roolin alkuperäisessä versiossa esittää Pedro Alonso, 50. Hae-soo kertoo olevansa uudesta projektista innoissaan.

- Minulle on kunnia osallistua näin upeaan sarjaan ja ennen kaikkea tehdä Berlinistä ihmeellinen hahmo, Hae-soo kertoo. 

Hae-soo jatkaa, että toivoo korealaisversion saavan osakseen samanlaisen vastaanoton, josta alkuperäinen Rahapaja on nauttinut.

- Kuluneiden viiden vuoden aikana fanit ympäri maailmaa ovat näyttäneet rakkautensa sarjalle. Toivon, että meidän korealainen versiomme saa myös osakseen rakkautenne ja tukenne, näyttelijä kuvailee.

Rahapajan viimeisen tuotantokauden trailerin voit katsoa alta tai täältä. Alkuperäissarjan viimeiset jaksot ilmestyvät Netflixiin 3. joulukuuta.

Lue myös: Tosielämän Squid Game keräsi hurjan suosion - tyrmistyttävällä hittivideolla suomalaisyhteys

Lue myös: Nyt se on varmaa, Squid Game saa jatkoa - "Meille ei jäänyt vaihtoehtoa"

Lue myös: Nyt se on tutkittu - miksi superraaka Squid Game koukuttaa ja kärsimys viihdyttää?

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat