Kuva: Matti Porre/Tasavallan presidentin kanslia

Yle: Mitä presidenttipari toivoo joululahjaksi? Sauli Niinistö odottaa erityisesti yhtä asiaa

07.12.2021 19:15 - Roy Kokkonen

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa rouva Jenni Haukio paljastivat Ylen lähetyksessä, mitä he toivovat joululahjaksi.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio isännöivät eilen Ylen itsenäisyyspäivän juhlalähetystä presidentinlinnassa. Illan aikana Ylen toimittajat haastattelivat presidenttiparia, ja heillä oli aikaa vastailla myös kevyempiinkin kysymyksiin.

Niinistö tunnetaan innokkaana pipolätkän pelaajana. Alkaneena talvena hän on jo ehtinyt luistimille. 

- Kävin viime tiistaina ottamassa vähän tuntumaa jäähän. Mutta sen verran täytyy olla varovainen, etten vielä uskaltautunut kaukaloon asti. Merkit ovat kyllä hyvät, Niinistö kertoi hyväntuulisena.

Lisäksi presidenttiparilta tiedusteltiin joululahjatoiveita. Niinistö innostui kysymyksestä ja tokaisi olevansa itsekin utelias katsoen puolisoaan.

- Tietenkin suurin joululahjatoive on, että saa viettää sitä perheen ja läheisten kanssa. Jos mietitään ihan konkreettisia lahjoja, niin kyllä me tosi mielellämme luemme paljon, että ehkä sieltä jotain kirjoja taas tulee joulupukin kontista, Haukio sanoi.

- Se oli hyvä kuulla. Tietenkin paras joululahja meille kaikille olisi nähdä, että yhtäkkiä covid alkaa kadota. Se olisi suuri asia, Niinistö totesi.

Erityisesti Niinistö odottaa jouluna yhtä asiaa.

- Minä odotan kaikesta huolimatta sitä joulupöytää kyllä, hän sanoi hymyillen.

Linnan juhlat on katsottavissa Yle Areenasta.

Lue myös: Sauli Niinistö tyylikkäässä yhteiskuvassa kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin kanssa

Lue myös: Somessa vertaillaan Sauli Niinistön ja Donald Trumpin "joulukuusia": 'Kuvastaa Suomen metsänhoitoa'

Lähde: Yle

Kilpailut

Uusimmat